Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego oglądają sie za mna starsi

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie dlaczego oglądają się za mną tylko starsi faceci? Jak idę ulicą to dziwnie mnie mierzą, uśmiechają się mówią dzień dobry. Czemu nie zwracają na mnie uwagi chłopaki z mojego wieku? Czy to normalne? mam 26 lat. Piszcie jak to rozumiecie. Dzięki 🌼

Gość gość
Mozliwe, ze tak jest. Jak myslicie z moim wyglądem jest cos nie tak, ze staruchy sie za mną oglądają?

Może wyglądasz na starszą. Na mnie właśnie zwracają uwagę rówieśnicy, a starsi (którzy mi bardziej imponują) przyglądną mi się owszem, ale nie biorą pod uwagę jako partnerkę. Oby to się zmieniło :P

Ja myślę, że autorka po prostu gapi się na starszych i oni myślą, że może ją skądś znają :P Ja miałam tak, że obcemu mężczyźnie (niewiele starszemu ode mnie) sie przyglądałam, bo był przystojny. A ze obcy, to co mi zależało. A on do mnie się uśmiechnął i powiedział cześć. Speszyłam się i uciekłam :D I tak moze być w przypadku autorki. Za bacznie przygląduje się obcym ludziom, oni mogą myśleć, że może skądś się znają, czy co, może to emerytowani nauczyciele, no kij wie :P

A no i przecie druga kwestia! Tacy starzy często szukają kochanek, dziewczyn, które z chęcią by zasponsorowali, więc wysyłają autorce sygnały ;)

Gość gość
Do słonko kafe. Chyba wyglądam normalnie na swój wiek. Mozliwe, że przyglądam się za mocno obcym ludziom, ale ja tego nawet nie wiem. Jak ide z mama to się lampią, potrafią sie nawet odwrócic za mną. szczerze to mnie to wkurza.

Gość gość
Do słonko kafe: Jesli chodzi o sponsoring, to miałam juz taką propozycję od człowieka, którego szanowałam. A On najzwyczajniej w świcie chciał mi płacić. Myślałam, ze też mnie lubi...

No to się wyjaśniło wszystko :) Faceci to wzrokowcy, najwyraźniej masz w sobie coś co ich pociąga, podnieca i skłania do większego zapoznania sie z tobą

Gość gość
Do słonko Kafe: szkoda, ze to są starsi faceci a nie koledzy w moim wieku;-( takie propozycje za kase to mam gdzieś, a już po tym człowieku co mi zaproponował to zraziłam się do mężczyzn. Myślałam, ze facet mnie lubił a On bezczelnie mnie komplementował, bo miał swój cel, a teraz jak mnie spotka to jak by sprawy nie było.

Gość gość
Kobieto, nie przejmuj się. Mam ten sam problem, mam 36 lat wyglądam tak na ok 30-31 i tylko panowie w wieku mojego ojca na mnie zwracają uwagę, rówieśnicy nigdy. Coś w sobie masz, że takich przyciągasz. Ja już się z tym pogodziłam, że całe życie będę sama bo dziadka nie chce.

Gość gość
Do Gość: ja też starego dziadka nie chcę:-( mam nadzieję, ze jednak znajdziemy kogoś w naszym wieku;-)

Gość gość
Za moją koleżanką (lat 20) też się oglądają sami kolesie po 40. Doszłyśmy do wniosku, że to dlatego, że się za elegancko nosi. Nie, że szpilki, kuse sukienki czy coś ale zawsze jakieś eleganckie płaszczyki, torebki, adidasów to ona chyba nie ma w ogóle, w trampkach na przykład nawet nie potrafię jej sobie wyobrazić :D

Gość gość
wiesz..facet to przyslowiowe zwierze,poluje na wszystko co zyje:D,poza tym starszy chcac sie odmlodzic,lub sie dowartosciowac szuka adoracji u mlodszej.Ja dobrze po 30,a adoruja mnie chlopcy 20l szukajac pewnie we mnie mamusi,sponsorki finansowej lub nauczycielki sexualnej:-o

Gość gość
Moja mama też mi mówi, ze możne przez to, ze się elegancko ubieram, nie wyzywająco, ale elegancko. Adidasów nie noszę, w spodniach rzadko chodzę. W ogóle kobiety - koleżanki mojej mamy mówią często, że jestem mocno ładna, ponoć śliczna mam twarz, ale ja tak nie uważam.

Gość gość
A jak myslicie ten facet co mi to zaproponował za kasę, to jemu się podobałam, lubił mnie? czy tak porostu tak mi powiedział, bo wziął mnie za naiwniaczkę?

Gość gość
Do słonko Kafe: a który post utwierdził Cię w tym, ze jestem zwyczajnie głupiutka?

Gość gość
autorko,wez sie nie osmieszaj,bo chyba nie jestes tak naiwna,na jaka sie kreujesz.WSzyscy Ci mowia,ze sliczna jestes:D:D:D,to moze kariere w modelingu zrob,zamiast marnowac czas na patologicznym forum,gdzie przesiadujesz:D

Gość gość
Przestańcie pisać głupoty. Ja tylko napisałam Wam opinie innych na temat mojej buzi, a sama uważam, ze jestem normalna, przeciętną kobietą. A co do modelingu to nie mam szans i taka droga w życiu mnie nie interesuje.... Patologiczne forum? to czemu na nim jesteś? Obrażasz nie tylko mnie, ale i innych forumowiczów a przede wszystkim siebie, bo sama też tu jesteś!

Gość gość
wszyscy którzy przebywają na tym forum wiedzą, że jest patologiczne

Gość gość
Forum nie jest patologiczne, tylko niektóre watki na nim i chamskie wypowiedzi forumowiczów.

"A jak myslicie ten facet co mi to zaproponował za kasę, to jemu się podobałam, lubił mnie? czy tak porostu tak mi powiedział, bo wziął mnie za naiwniaczkę?" jak głupiutką trzeba być, by nie umieć samemu odpowiedzieć ta to pytanie?

Gość gość
Forum, po którym biegają psychopaci wrzucający filmiki jak naciągają mosznę na słoik od majonezu czy wrzucają foty gówien/srających lasek itp niestety jest patologiczne. Tak samo jak faceci udający laski, laski udające, że są facetami, tworzone latami projekty zmyślonych osób itp. Na innych forach nie ma takiego bydła, a że tutaj jest w przeważającej ilości to forum jest patologiczne.

Gość gość
owsze jestem tu tez,ale...nie zakladam durnych topikow,nie robie sobie reklamy-jaka to sliczna jestem,bo tak mi rodzina mowi.Gdybys miala troche oleju w glowie,to bys sie zastanowila co piszesz:D.,ludzie tu bywaja tez normalni.Jestes chyba jeszcze nie dojrzala emocjonalnie,to zreszta wynika z tego,co czytam🖐️

Gość gość
Ten post t akurat podszyw. Ja tego nie napisałam, bo sama znam na to odpowiedź. Oczywiście wziął mnie za idiotkę. Nie będę kazdego podszywu teraz komentowac, bo niech sie wstydzą Ci co piszą w moim imieniu takie rzeczy.

Bo to forum jest patologiczne, ale uwielbiam tu przychodzić, zeby się pośmiać. Serio. Nieraz płaczę ze śmiechu. Często bawią mnie też sytuacje, że całkiem przypadkiem trafiają tu normalni ludzie i próbują obronić się przed trollami i innymi upośledzonymi ludźmi tutaj. To takie zabawne hehe

Gość gość
Podejrzewam, że w każdym odwiedzającym kafe jest cząstka patologii. :P Ja też czasem zakładam tutaj głupie tematy bo mi się nudzi czy udaję kogoś kim nie jestem :D