Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy rzęsy mogą być przyczyną

Polecane posty

Gość gość

tego że dużo osób, które mnie mijają na ulicy bardzo mi się przygląda. Są to zarówno mężczyźni jak i kobiety. Choć c****erwsi często patrzą prosto w oczy, tak głęboko. Nie wiem czemu tak jest.. czemu mi się tak przyglądają. Napisałam o rzęsach bo bardzo dużo osób mi mówi że mam wyjątkowo długie i ładne.

Gość gość
próżna jesteś... może myślą, skąd takie coś się wzięło ? 🖐️

Gość gość
źle mnie oceniasz. Nie jestem próżna, wręcz przeciwnie.. napisałam, że moim znajomi mówią, że mam ładne rzęsy a nie że ja tak uważam. Zapytałam ba takie dokładne oglądanie i wnikanie w moje oczy jest trochę krępujące i nie wiem skąd to się bierze.

Gość gość
pewnie dlatego że jesteś próżna brzydką solarową idiotką, ktorej nigdy nie widzieli i sie gapia z obrzydzeniem na ciebie,

Gość gość
nie, nigdy w życiu nie byłam na solarium tak ku wyjaśnieniu :). Jestem z tych bladszych :). Mój makijaż to jedynie tusz do rzęs.

Gość gość
ta, już to widzę jak CI wszyscy mijający cię na ulicy zaglądają ci w oczy, wyluzuj nie jestes pepkiem swiata

Gość gość
nie mówię, że wszyscy. Wiem, że centrum świata nie jestem, nie mam aż takiego mniemania o sobie.

Gość gość
to się nazywa mania wielkości narzyzm. taka niegoznia psychozka

Tak to jest napisać coś tutaj na forum a zaraz zlecą się zakompleksieni idioci wyciskając komuś próżność. Ja nie jestem dziunią ważę 105 kg ale i tak znajdą się tacy którzy napisaliby że jestem blacharą po jakimkolwiek poście. Więc nie przejmuj się. Możliwe że masz krzywo wyregulowane brwi? Bądź cokolwiek niesymetrycznego .? Mało kto wie ale takie asytmetryczne rzeczy same przyciągają uwagę (nie nie jestem idiotką która nie wie, że twarz ogólnie jest niesymetryczna) ale chodzi mi o ponad norme :) Ja znów jestem z tych ludzi, że gdybym sama coś takiego zaobserwowała to zapytałabym się z 3 osoby, które na mnie patrzą :) Przecież nie ugryzą a nawet jak wyśmieją to co za różnica czy na forum czy na żywo .? :) A co do rzęs sama czasem patrzę jak są wyjątkowo ładne, chociaż sama też mam długie :) Pozdrawiam

Gość gość
dzięki :) masz rację teraz przyjrze się na swoje wady.. może tam tkwi rozwiązanie a niekoniecznie w tych moich rzęsach.. :)

Niekoniecznie wady :D to nie musi być coś negatywnego tylko po prostu przyciągającego :)

Gość gość
oj to nie wiem co mogłoby tak przykuwać uwagę.. nie jestem miss polonia. Raczej do tych przeciętnych należe..