Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muszębyćhetero

MUSZĘ jakoś zmusić się do bycia hetero no kurde muszę

Polecane posty

Gość muszębyćhetero

tylko jak?wpierw musiałabym znaleźć chłopaka,ale jeżeli mnie nie pociąga całowanie z nim?co to za związek bez tych wszystkich cielesności :o

Gość do niczego sie nie zmuszaj
to Twoje zycie, masz je jedno i przezyj je tak, jak TY chcesz, nie spoleczenstwo i cala reszta homofobow :) powodzenia!

Gość muszębyćhetero
ale gdzie znaleźć dziewczynę,skoro nie podobają mi się te męskie.co za porażka,o ile łatwiej jest być hetero!można się otwarcie podrywać,randkować i nikt cię nie wyśmieje,gdy zechcesz się pocałować bo to przecież normalne!jak ja bym chciała być hetero :(

Gość szeregowy czereśniak
jak to musisz? Musisź kogoś skrzywdzic? Nik ci niezabrania być tym kim jesteś. Ale krzywdzić innych?niewybaczalne.

wiem, ze to byc moze bedzie marna pociecha, ale gdybys wyjechala do kraju, w ktorym jest to bardziej normalne, a na pewno lepiej akceptowane, latwiej, bardziej otwarcie - byloby Ci o wiele lzej :) mieszkam w takim kraju i mam znajomych gejow i lesbijki, nie kryja sie ze swoja orientacja :) a randkuja bez przerwy :P

Gość muszębyćhetero
a w jakim kraju mieszkasz jeśli mogę spytać?tu panuje zaścianek,macie rację.nie chcę nikogo krzywdzić,ale to prawda że powinnam mieć kogoś żeby uniknąć dziwnych pytań.nawet nigdy nie byłam zakochana w chłopaku,zawsze w dziewczynach,kilku chłopaków mi się podobało ale to tylko tyle,nic więcej

w Austrii mieszkam :) ale w poblizu Szwajcarii, tam homoseksualisci maja raj na ziemi ;) jesli zaplacisz sobie za bilet to moge Cie do siebie zaprosic :D pobyt na moj koszt, ale na bilet juz nie dam rady :P pojedziemy na homo party do Zurychu ;)

ile masz lat? kiedy odkrylas/zrozumialas swoja orientacje?

Gość muszębyćhetero
haha :D dziękuję za zaproszenie :) mam 18 lat,a orientacja...no cóż,od dziecka zwracałam uwagę tylko na dziewczyny,chłopcy mnie nie interesowali.ale nie mogę powiedzieć,że odkryłam i zrozumiałam swoją orientację,bo jestem jeszcze zbyt zagubiona w tym wszystkim.a bycieh homo wydaje mi się być okropne,przecież to jeszcze większa możliwość samotności do końca życia,bo trudniej kogoś znaleźć :(

,przecież to jeszcze większa możliwość samotności do końca życia,bo trudniej kogoś znaleźć smutas.gif x serio? pociesz się, że ja jestem asem:O i sobie wyobraź ewentualne związki, których na szczęście a razie nie potrzebuję:O

Gość muszębyćhetero
to i tak łatwiej,bo właśnie nie masz popędu.a co ja mam zrobić gdy widzę śliczną hetero dziewczynę,dostaję o niej 'myśli' a nawet nigdy się nie pocałujemy,bo przecież ona jest hetero!to jak małe piekło

Gość anabellla
ja uwazam, że najgorsza rzeczą jest krzywdzenie kogoś. takie zwiazki rozpadają się czesto po latach, gdy sa juz dzieci i wszystko poukladane. nie pozwol na to. fakt, będąc w szwajcarii widziałam mix wszsytkeigo. lesbijki, geje, czarni, biali, azjaci.. par mieszanych mnóstwo, co dla mniebyło miłe, bo też mam chłopaka innego koloru. nie byłam może w wielu krajach, ale najwięcej lesbijek i gejów widziałam w Ameryce Łacińskiej. w szwajcarii byłam tylko kilka dni, a w Am. spędziłam więcej czasu. róznica jest ogromna jesli zestawić z Polską. tu widuje takie pary raz na rok. a tam ciągu miesiąca kilkanaście i nikt na nich nie zwraca uwagi. Pozdrawiam.