Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spineczka 86

czy macie dobra tesciowa

Polecane posty

Gość spineczka 86

mam straszną teściowa co bym nie zrobiła ona i tak sie mnie czepia na szczescie tylko w pracy ja widu a po za to mam świety spokój

Gość vegeLife
Ja mam cudowną teściową :) Kochana kobieta, bardzo życzliwa. Ma 55 lat, ma swoje pasje, nie wtrąca się w życie "dzieci". Ale zawsze służy radą, pomocą, ugości i jeszcze będzie pamiętać co kto lubi zjeść a czego nie tknie ;) Moi rodzice na szczęście też tacy są :)

Gość gość
Spadaj z tym tematem! Sama jesteś wydra a wymagasz żeby tesciowa byla dla ciebie dobra?! S P I E R D A L A J r u r o !!!!!!!!!!

Gość spineczka 86
nie odpowiada ci temat to sie nie wtracaj nie wiesz jak jest a oceniasz i wyzywasz to tylko zaczy jak niski poziom reprezentujesz

Gość spineczka 86
a w odpowiedzi na powyrzsze to zazdroszcze bo mam okropna tesciowa która nie ma właśnie własnych pasji znajomych tylko 3 etaty ciągnie wyglada jak wyschnieta pomarancza zakonserwowana i mysli ze my młodzi tylko bysmy w pracy siedzieli a gdzie czas dla siebie i rodziny!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
czego się czepiasz?chciała zapytać albo się pożalić to założyła temat,jej sprawa.A ty po co odpisujesz jak Cię to wnerwia?!!!przeglądaj inne posty!!! A wracając do tematu to ja na szczęście mam dobrą teściową,ma dwóch synów a zawsze chciała mieć córkę więc mnie tak traktuje.wiadomo że czasem mnie wnerwia ale ja ją pewnie też...

Gość gość
ja mam bardzo dobrą tesciową ogólnie przed slubem to wywalili mnie z pracy w leeclercu bo kradlam z kasy, na sywestrze puscilam sie z kolega mojego meza, w sumie to nie wiedzialam na 100% z kim jestem w ciazy ale mały podobny do meza jest wiec raczej jasne. wprowadzilam sie do tesciow jeszcze w ciazy i kazdy chodzi jak w zegrarku bo ja lubie cisze raz przyszedl meza brat z zoną i dzieckiem to dziecko jakies lewe bo ma 3 lata i nie mowi jeszcze i cos probowala gadac ta gowniara to wpadlam go pokoju tesciow i odrazu na szwagra z geba ze ma uciszyc bachora a tesciowa i tesciu ani slowa nie powiedzieli, szwagierka ważną odegrala i zaczela sie zbierac i jeszcze bezszczelnie przy wychodzeniu na mnie naskoczyla i jeszcze rzucila "zlodziejka" a moja tesciowa i tescia w****ilo ze nazwala mnie zlodziejka i do dzis tamta nie ma wejscia do tesciow dopoki mnie nie przeprosi. mam super tesciowa. meza siostre przegonilam poszla gowniara na stancje.jak mieszkala jeszcze z nami to dalam jej liste zasad ktore ma przestrzegac. slyszalam jak sie potem do rodzicow skarzyla a tesciowa tylko "powiedz jej ze chcesz znia zyc w zgodzie wyciag reke" ahaha tesciowa to trzeba sobie umiec ustawic

Gość gość
Moja tesciowa jest mloda wdowa bo wpadla jak 18 l miala i juz dwa lata jest sama i z nami mieszka, Do rany ja przylozyc aniol baba,Kiedys gdy moja zona slozbowo na tydzien wyjechala to ja pukalem jak tylko po pracy przyslismy do domu, To byla wspolna kapil ociaganie z glebokim gardlem troche odpoczynku i bzykanie:A w tym to byla lepsza od mojej zony mialem problemy zeby ja przerzac zeby bezwladnie lezala. Gdy zona wrocila to naprawde nic nie powiedziala i buzie na klodke czymala,a od tego czasu jak byla okazja to na szybki numerek zawsze byla gotowa