Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego w polsce właściciele iphonow są traktowani

Polecane posty

Gość gość

Jak snobi i idioci? Ja p*****le nie stać was? Za granicą nikogo to nie obchodziło czy mam iphona czy samsunga. Ot normalny telefon. A w polsce? D*****ą się do każdej rzeczy

Gość gość
Toś zabłysnął... Ja tam mam w d***e kto ma jaki telefon. I mieszkam w Polsce.

Gość iphone 5s
mam iphone od pierwszego wydania, i w nosie mam kto co o mnie myśli. Nawiasem mówiąc, mamy sprzęt ze znaczkiem jabłka, który towarzyszy nam i dzieciom na co dzień. Pracujemy na nim, i do tego co robimy to najlepszy sprzęt na świecie :)

Gość gość
kazdy uzytkownik iPhona na calym swiecie (a zwlaszcza w holandii czy USA) jest traktowany jak idiota :D bo tylko idiota kupuje gowno warte 4x wiecej niz normalny, FUNKCJONALNY dobry aparat :P jakosc i serwis iPhona nie przeklada sie na te pieniadze :D kazdy zdrowomyslacy czlowiek c***owie, ze nawet Jobs sie smial ze swoich klientow nazywajac ich idiotami, bo za badziew placa takie sumy :D

Gość iphone 5s
a tak szczerze mówiąc, to wielu moich znajomych ma produkty aple i jakoś nie zauważyłam aby ktoś to piętnował... Może to kwestia otoczenia ;)

Gość gość
Jakie 4 razy? Sam jesteś idiotą

Gość nic takiego nie zauważyłam
to jakies bzdury. nie obchodzą mnie w ogóle cudze telefony, w ogóle telefony i inne gażdzety nie obchodzą mnie, to tylko przedmiot użytkowy, służący czemuś i tyle. nigdy też nie widziałam w otoczeniu, żeby ktoś przeżywał cudze telefony, co najwyżej zapyta, czy fajny, weźmie do ręki, jak sam planuje zakup. stać mnie na iphona, ale w życiu bym tyle kasy nie dała za tak bezużyteczny dla mnie gażdżet 🖐️

Gość nic takiego nie zauważyłam
aha, i ceny iphone'ów sa po prostu czystym absuredem w porównaniu do tego, czym ta zabawka jest. także ktoś kto się szczyci tym zakupem, rzeczywiście w pewien sposób zasługuje na miano idioty :)

Gość gość
Ceny? Na przykład w anglii w abonamencie cena iphona i samsunga jest podobna.