Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przed ciaza duzo jadlam i bylam chuda czy w ciazy jest inna przemiana materii

Polecane posty

Gość gość

Teraz jem tyle samo co przed ciaza. Wczesniej nie ograniczalam slodyczy i bylam. Bardzo szczupla. Teraz jem jak przed ciaza tz. Nie zaluje sobie batona czy kanapki z nutella. Jest ktos kto jadl duzo slodyczy a i tak duzo nie przytyl? Jestm w 6 miesiacu i przytylam u kg. Ogolnie mam nadzieje ze bedzie jeszcze max 10 kg

Gość gość
Lubiłam i lubię jeść. Byłam szczupła przed ciążą. Przyrostu wagi w ciąży nie nazywałam tyciem bo to inne zjawisko. Przybrałam 12 kg. Zrzuciłam je w ciągu półtora roku (tzn zniknęły same z siebie, bez diety). Moja córa ma 4 lata a ja mam od dawna swoją starą i stałą masę ciała. Nie popadaj w obsesję, nic nie powinno się dziwnego dziać tzn ile przybrała, tyle stracisz.

Gość gość
Raczej nie przytyjesz za dużo jeśli do tej pory nie miałaś takich tendencji ja przed ciąża była bardzo szcupła w ciąży przytyłam 12 kilo mimo że bardzo sie staralam żeby przytyć więcej i w pól rok wróciłam do wagi z przed ciąży kompletnie mimo woli . Za to koleżanka która również przed ciąża była szczupla ( przez diety) w ciąży ważyla ponad 80 kilo i zrzucala przez dwa lata zeby dojsc do poprzedniej figury

Gość gość
ja też jestem szczupła i nie żałuję sobie słodyczy ani innego jedzenia. Chociaż nie jadam fast foodów i staram się nie jadać śmieci (oprócz tych słodyczy:) ). Jadłam w ciąży tak samo i tyle samo co przed nią. W 3 trymestrze zaczęłam jeść trochę więcej, bo byłam głodna. To był dodatkowy jeden posiłek. Przytyłam 11 kg. Wyszłam ze szpitala w 5 dobie po porodzie, bo miałam cesarkę. W dniu powrotu do domu zostało mi na plusie 1,5 kg :) Obecnie jestem 8 miesięcy po porodzie, nadal karmię piersią i ważę 3 kg mniej niż przed ciążą. Przez pierwszy miesiąc stosowałam dietę, później wprowadzałam powoli smaczne jedzonko, od 3 miesiąca po porodzie jem totalnie wszystko na co mam ochotę:)