Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziadek który niszczy mnie psychicznie

Polecane posty

Gość gość

Wykup reklamę w Kafeterii Więcej » Magazyn dla kobiet Kafeteria jest częścią Portalu o2.pl Więcej » kafeteria.pl Przy kawie Zdrowie i Uroda Kultura Bonappetit Punkt widzenia Forum Torebka Forum - strona główna - Dyskusja ogólna » Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Dodaj do ulubionychZaloguj Odpowiedz na ten temat Jak zachować się wobec dziadka który mnie wychował 23.11.13 [22:12] [zgłoś do usunięcia] gość Mieszkam pod jednym dachem z dziadkiem (ojciec mojej matki) który ma do mojej matki do tej pory żal. Że była nieodpowiedzialna, że była alkoholiczką, że wylądowała w więzieniu że sypiała z facetami za pieniądze, w dodatku mój ojciec to człowiek który siedzi w więzieniu za morderstwo z tego co wiem, nigdy go nie poznałem. Dziadek ma do tej pory żal do matki że była nieodpowiedzialna, nie chcę jej znać, nawet jej nie odwiedza w więzieniu, co więcej mnie również tego zabronił. W dodatku źle odzywa się do mojej dziewczyny, nie akceptuje jej z wielu powodów (bo ma tylko gimnazjum, bo była prostytutką, itp.). Co zrobić z tym problemem. Babcia odeszła od dziadka by uniknąć wszystkich problemów. Jakie miała z moją mamą, z moim wujkiem który również siedzi. Żona mojego wujka oraz dwóch kuzynów i kuzynka również mieli wsparcie finansowe dziadka. Ale jest jeden problem, to starszy człowiek (64 lata) który wtrąca się do wszystkiego.

Gość gość
dziadek ma rację, co za patologiczna rodzina :/

Gość gość
64 lata to nie aż taki znowu starszy człowiek :D Teraz wiek emerytalny to chyba 67lat ;)

Gość gość
ja pier**** dobry scenariusz na film

Gość gość
Dobre prowo