Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W SZWECJI 20 MUZULMANOW ZGWALCILO 11LETNIA

Polecane posty

Gość gość

szwedkę na basenie miejskiem nie jest to pierwszy g***t przez emigrantow na tym basenie. muzulmanie sa odpowiedzialni w szwecji za 90% g***tow a nie stanowia nawet 3% w ogolnej liczbie spoleczenstwa. w anglii gangi muzulmanskie g****ili mlode brytyjki, (ostatnio 90 muzulmanow przez tydzien g****ilo porwana 16letnia brytyjkę) sprawa byla umarzana kilkakrotnie poniewaz sady baly sie oskarzen o rasizm. sprawe wzowiono po kilkukrotnych apelacjach rodzicow skrzywdzonych dzieci.

Gość gość
zartujesz? daj link do jakiegos artykulu

Gość gość
co sie dzieje z tym swiatem.. niedługo bedzie iii wojna...

Gość orzeszkurva
z tego co wiem to w Szwecji, w Norwegii , w Danii, w Holandii i w Niemczech są za akty g****u na kobietach ogromne kary , kara dożywocia , przepadek mienia, wszystko co najgorsze , nie bardzo rozumiem dlaczego muzułmanie zgadzają się aby siedzieć w więzieniu do dożywocia , czy to jest jakiś plan aby jak najwięcej kobiet zgwwaałłcić ?

Gość gość
Brevik za parę lat będzie uznany za bohatera narodowego.

Gość gość
z tego co wiem to w Szwecji, w Norwegii , w Danii, w Holandii i w Niemczech są za akty g****u na kobietach ogromne kary , kara dożywocia , przepadek mienia, wszystko co najgorsze , xxx to niewiele wiesz. W Norwegii w ogóle nie ma kary dożywocia, tam najwyższą karą jest 21 lat za kratami, nawet za wielokrotne morderstwo. W ŻADNYM wymienionym przez ciebie kraju, g***t nie jest karany dożywociem.

Gość natalia8787
muzulmanie nie dostają tak wysokich kar osttanio uniewiniono muzulmanina za g***t i to na bardzo mlodej dziewczynie w UK uzasadnieniem bylo ze wychowywal sie w innej kulturze i zwyczaje europejskie są mu obce. ludzie, sądy, proluratorzy boją sie oskarżen o dyskryminacje i samych muzulmanow. mam siostre w norwegii tam 10 muzulmanow zg****ilo nauczycielke na kempingu byla ona z grupa dzieci

Gość gość
Aż mnie coś rozrywa od środka. Breivik dobrze robil. Wybic ich wszystkich po kolei a nie sie po sądach tułać.

Gość orzeszkurva
wiem to od wielu lat muzułmanin w wieku dorosłym przyjmuje pewne zadanie i zadanie ma do wykonania , oni spowiadają się ze swoich zamiarów przed 'starszymi' i gdy młody muzułmanin oświadcza w rodzinie , że będąc w Tunezji poznał 'piękną białą klacz' i chce być jego żoną to już wiadomo, że 'piękna biała klacz' po ślubie z muzułmaninem będzie mieć cudne życie, bita do nieprzytomności i poniżana będzie wszystkim lodzika robić w każdej chwili od rana do zmierzchu i w nocy będzie lizać kindybała skoro się zakochałaś w muzułmanie to od tej chwili nie masz żadnych praw

Gość gość
No cóż....sądzę że w związku i z tą tragedią żadnego przełomu w sprawie ubocznych skutków zjawiska emigracji kulturowej nie będzie. Lewicowy opiekunowie multikulturalizmu europejskiego jak i aktywni strażnicy tolerancji za chwilą będą wykazywać że to iż sprawcy należeli do takiego środowiska pozostaje dla sprawy bez znaczenia oczywiście ignorując fakt bezpośredniego związku pomiędzy wzrostem przestępczości a emigracją szczególnie z pozaeuropejskich terytoriów. Czy są to wyrachowani cynicy czy też zwykli idioci to już nie mnie o tym sądzić. Starczy jak napisze "pies szczeka a karawana idzie dalej". Politycy tego typu zdarzenia mają głęboko w doopach. Jest określony plan społeczny dla Europy i trzeba go wykonać a jeden g***t w tą czy zabójstwo dokonane przez jakichś świrów w tamtą to są drobiazgi. Niestety tak się sprawy mają.

Gość ediiiithhh
ja osttanio bylam w klubie z kolezanka i podbil do mnie muslim i ja mowie mu ze jestem mezatką a on ze szanuje to ze jestem mężatką. mysle sobie noo odczepi się, u nich małżenstwo rzecz świeta. a on domnie wyskakuje ze szanuje ze mam męża ale wie jakie zwyczaje maja polskie dziewczyny..normalnie mnie zatkało. powiedzialam ze nie wiem jakie zwyczaje poznał ale ja mam męża i nie zycze sobie by mnie zaczepial a ten nie dawal za wygrana dopiero jakis chlopak zauwazyl ze ten nie daje mi spokoju i kazal mu sie odczepic. ale tak na mnie potem ten muslim patrzyl ze zloscia ze balam sie wyjsc z tego klubu

Gość gość
Dzieje sie bardzo zle. Europa obudzi sie w z reka w nocniku. Nikt nic z tym nie robi a dzicz umacnia sie w swoich chorych postawach.

Gość gość
Najbardziej zdumiewającym przykładem tego problemu o jakim wspomniałem jest niejaka Elin Krantz. Wartoby czytający ten topik zapamiętali to nazwisko i przeczytali szerzej historię tej kobiety. To była lewicowa działaczka.Młoda aktywistka szumnie działająca na rzecz znoszenia w Szwecji wszelkich barier emigracyjnych wobec osób spoza europy a w tym z krajów afrykańskich,arabskich czy azjatyckich. Zagrała nawet w pewnym klipie tańcząc niczym przy rurce w towarzystwie jakiegoś tam kolorowego pseudorapera....tekst do tego kawałka był dość mocny. Zachwalano tam między innymi walory seksualne kolorowych mężczyzn. Została brutalnie zgwałcona i zamordowana przez jednego z emigrantów z Etiopii. Ta sprawa była wstrząsająca chociażby ze wg na brutalność sprawcy. Przed napadem jechał z nią autobusem.Itd itp To można określić jako brutalną ironię losu.

Gość ediiiithhh
jestem mamą i boję sie przyszlość mojego dziecka. nie chce bać się wypuszczac dziecka do szkoly czy na dwór dlatego ze jestem chrzescijanka

Gość ediiiithhh
ostatnio byla podobna sytuacja we wloszech dzialaczka ktora walczyla o multikulti zostala brutalnie zgwalcona przez muzulmanskiego emigranta po jednym z wiecow gdzie razem ramie w ramie razem glosili swoje idealy

Gość gość
Mozna sie cieszyc, ze Polacy maja troche rozumu i nie pozwola sie panoszyc dzikusom w naszym kraju. Niech sobie Europa okresla nas mianem rasistow, za kilkanascie lat Szwedzi, Anglicy, Niemcy, Francuzi beda pokornie prosic Polakow o mozliwosc zamieszkania w bialym kraju, wsrod cywilizowanych norm. Ich kraje beda juz muzulmanskie a nakaz noszenia szmaty na gebach, bedzie powszechny.

Gość orzeszkurva
póki co to polskie kobiety wychodzą za mąż za muzułmanów licząc na wspaniałe życie z człowiekiem o innym wyznaniu a dla faceta o innym wyznaniu jesteś ZERO jako kobieta, jesteś nikim i w tym filmie z UK to widać prawdziwa angielka to widzi i czuje, że jest traktowana przez przybyłych do UK jakby była na innej wyspie i tu w UK muzułmanie rządzą , a gdzie jest miejsce dla rodowitych Angoli ? nie ma takiego miejsca

Gość gość
Wybacz kolego ale troszkę przesadziłeś szczególnie iż ofiarą dyskutowanego tu zdarzenia jest jedenastoletnie dziecko.

Gość gość
Przesadzilem czy nie, sporo w tym prawdy co napisałem

Gość gość
Mam myśli autora postu który jednak przesadza. Co do Pl to ja na nie wiem czy obecnie to sprawa oleju w naszych głowach czy też może obiektywnie mało atrakcyjnej sytuacji ekonomicznej i socjalnej. Myślicie że jakby w Polsce było lepiej to Polacy postawiliby się politykom i powiedzieli "nie"dla emigracji? Problem rozmyłby się z miejsca. Na razie nasz kraj jest raczej miejscem pewnych inwestycji ludzi z tamtych stref geograficznych i tu do nas trafiają zaradniejsi jacy prowadzą jakiś biznes. Gdyby w Polsce było tak jak we Francji to z tymi madralami w parlamencie mielibyśmy tu drugi Emirat. Wiem co pisze.

Gość natalia8787
nie sadze by Polacy się sprzeciwili emigracji gdyby sytuacja ekonomiczna byla u nas lepsza. zreszta widac jak promowany jest islam chociazby w dien dobry tvn weglarczyk powiedzial ze chrzescijanie tez kiedys zabijali byly krucjaty tylko zapomnial dodac ze krucjaty byly aktem obrony bo muzulmanie zabijali pielgrzymow i niszczyli swiete tereny czy chociazby grob panski. Ostatnio to samo w pytaniu na sniadanie byl facet z eurosilam.pl i prowadzacy go potraktowal jak rasiste a facet mowil realne rzeczy podawal fakty

Gość lubliniankkaa
zobaczcie jak polki chetnie sie puszczaja z arabami i odrazu wiare zmieniaja to jest straszne zjawisko. ja sama widze jak polskie dziewczyny do nich lgną nawet w klubie. rozmawialam swego czassu ponad rok z jordanczykiem i on mi powiedzial ze o polkach sie u nich mowi Slowianskie c**py, albo tanie mieso

Gość lubliniankkaa
ja na fejsie naleze do takiej grupy Nie dla meczetów i tam ludzie zamieszczaja mase takich z zycia wzietych filmikow, artykulow. w szoku bylam jak to wszystko czytalam

Gość orzeszkurva
jednak w Polsce są nadal obserwowani kolorowi i gdy pojawia się na polskiej wsi jakiś kolorowy to natychmiast zostanie wyplotkowany i po cholerę poszedł do sklepu spożywczego i co kupił ? a gdy kupił skrzynkę browaru i powiedział wprost for your to każdy chciał się załapać na browar a pod wieczór, gdy się znowu pojawił we wsi i wyszedł ze swojego Porche to na jego widok kobiety zdjęły majtki i pończochy aby pomachać , taka jest siła pieniądza i pończoch