Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W SZWECJI 20 MUZULMANOW ZGWALCILO 11LETNIA

Polecane posty

Gość mraauuu
co za zwierzeta.. podludzie normalnie.. tfuuu :( niecierpie muslimow

Gość gość
dokładnie polska nie dla takich i my Polacy wiemy o tym i na to nie pozwolimy choć w Polsce już się panoszą!!!!

Gość gość
Biedota prostytucka szuka wspólnego wroga żeby się ze swoimi panami z zachodu zrównać? Jest podstawowa różnica między wami a nimi .Szwedki są gwałcone , wy dajecie d**y. To nie jest to samo . Dla angola niema żadnej różnicy między muslimami a polakami jedno i drugie przybłędy.

Gość gość
ja widzialam w klubie jak im sie polki daja macac po tylku cyckach zero szacunku

Gość gość
wole Polakow, może i brzydale ale przynajmniej normalni

Gość gość
w gostyniu w przedszkolu immam nauczal przedszkolaki o islamie! a u nich nie przeszlo by spotkanie o chrzescijanstwie! w srode w lublinie na umcsie tez beda propagowac islam

Gość caruzo
skandal! :o

Gość gość
Nie zg****iło, tylko molestowało 11-latkę. To duża różnica.

Gość gość
g***t został nazwany molestowaniem przez zwykła poprawność polityczną. wczoraj w szwecji dwoch muzulmanow napadlo mezczyzne spacerujacego z psem poderzneli mu gardlo bo nie pasowal im pies. (psy sa dla nich nieczyste, w hiszpianii muslimy wypowiedzieli jihad psom i truja je). prasa szwedzka nie podala narodowosci mezczyzna przez poprawnosc polit...

Gość gość
ludzie z lublina przyjdzcie w srode na umcs! broncie Polski przed islamem!!!

Gość gość
Boze to co wyprawiaja muzulmanie to jakis horrror

Gość gość
Dlaczego oni tacy sa? Nie umieją rozróżnić co jest dobre a co złę ?

Gość islam nie jest zla religia
zla jest jej interpretacja przez zlych ludzi. Prawdziwy muzlumanim nie zg****ilby zadnej kobiety, bo to cudzolostwo, a za cudzolostwo sa baty. Ci co robia te wszystkie straszne rzeczy to wariaci cos jak kiedys katolicy, ktorzy mordowali w imie religii, tyle, ze teraz jest cywilizacja a oni sie zachowuja jak w sredniowieczu. Dzicz i tyle. Moje zdanie na ten temat jest takie, ze za duzo dostali przywilejow. Znam osobiscie jedna muzulmanska rodzine i oni nic nie maja do innych wyznan, sami mowia, ze ich bog zabrania przymuszac innych do wiary w niego, ze woljny religijne sa niezgodne z wola ich boga i dlatego oni bedac w Europie dostosowuja sie do wszystkich warunkow. Ale znam tez mase oszolomow, kiedys pracowalam z jednym, ktory podczas ramadanu kradl ludziom kanapki i wode, bo powinni poscic:D Poczuli sie zbyt pewnie niestety, powinno byc krotko i na temat: chcesz pracowac w Europie i zyc to sie dostosuj, nas nie obchodza twoje posty, modlitwy, jak idziesz podczas pracy sie modlic (znalam takiego ) to opuszczasz tym samym stanowisko pracy bez pozwolenia a wiec na pracy ci nie zalezy. Jak sie slaniasz z glodu bo masz post to twoj problem, nie zadne przerwy jak jest teraz dla ramadancow tylko albo pracuj albo cos zjedz. Nie pasuje to zegnamy. Nie podobaja ci sie stroje europejskie to do widzenia, za kazde wyzwisko, nagabywanie kara pieniezna. To nie dzicz ze mozna robic sobie co sie chce. A wieczorami palowac ich powinni (ot tak dla przestrogi) by wiedzieli ze nie moga sobie pozwolic na za wiele.

Gość gość
mam nadzieję, że temat nie zostanie usunięty bo wiele osób powinno go przeczytać. Jeśli chodzi o polki, które wiążą się z muzułmanami to myślę, że są to bardzo zakompleksione kobiety, bez wykształcenia i po prostu głupie tłumacząc to sobie postępowością. Na szczęście takich kobiet nie jest aż tak wiele, tzn zdecydowana większość polskich kobiet jest negatywnie nastawiona do nich (przynajmniej ja tak zauważyłam w swoim otoczeniu)

Gość gość
islam nie jest złą religią? ty chyba oc***ałaś. Ja mieszkam w uk i widzę co te dziady robią. My normalni ludzie boimy się na ulice wychodzić bo oni maja jakieś sapy bo jesteśmy biali. Łażą za nami i gadają, że jak nie przejdziemy na islam to będziemy płonąc w piekle ja isę pytam czy to jest normalne? Jakby moje dziecko było nauczane islamu w przedszkolu to bym odrazu wypisała i tyle więc na co te matki czekają albo są tak samo j******e chyba. Polacy w polsce ogarnijcie się jak bym była w Polsce to chętnie na takie zgrupowanie antyislamoskie bym pojechała. Gdzie teraz sa nasi kibole niech dają czadu!!!!!!!!!!a jak uważasz, że to niej jest zla religia to przyjedz tu i wejdź w uliczkę gdzie mieszkają zaraz cię zgwałcą, zabija i łeb poderżną. Jak już napisałam kilka lat i uciekamy z Anglii już nic nie uratuje.

Gość gość
Zeby mi czasem nie stanal......

Gość gość
ludzie nie dajcie sobie wmowic ze krucjaty byly zle krucjaty byly aktem obrony przed agresja muzulmanow, zabijanie przez nich katolockich pielgrzymow, niszczenie ziem swietych, zniszczenie bizancjum, zniszczenie grobu panskiego, niszczenie chrzescijanskich relikwii. to cesarz bizancjum zwrocil sie z prosba do papieza o pomoc i organizacje krucjat. dodam ze mialo to miejsce na przestrzeni XI-XIIIw. a muzulmanie do dzis prowadza swoj jihad, pala kosciooly, gwalca i zabiaja chrzescijanskie kobiety i dzieci, w egipcie porwanych zostalo w tym roku setki katolickich dzieci ktore sa siła prze konwertowane na islam. ludzie nie dajcie sobie wmowic ze islam jest dobry

Gość gość
mordował Słowian, bo na początku 1939 nie zgodziliśmy się na eksterytorialną autostradę przez Pomorze kiedy chciał napadać na Zachód co wprowadziło go w skrajną furię, a nie dlatego, że od początku chciał nas eksterminować nawiasem mówiąc o Polakach miał bardzo dobre zdanie, nie wchodzi mi tutaj link, ale wrzuć w google grafika fraze "Hitler o Polakach" i kliknij na pierwszy artykuł

Gość gość
jesli polki przestana sie z nimi puszczac wchodzic w zwiazki to beda mieli zamknieta droge do UE i do Polski

Gość gość
Ja mieszkam w kraju muzulmanskim w Emiratach Arabskuch i jest ok. Wy to chyba nigdy w zyciu araba albo muzulmanina nie widzieliscie na oczy. Arabowie jak i reszta rego swiata maja Polske gleboko w d***e.

Gość Buk honor ojczyzna
Bo u ziebie maja bat nad glowa jest inaczej. Jak wyjada zachowuja sie o wiele gorzej niz u siebie. Tak samo jak ci urodzeni w europie ale wychowani przez naplywowych muslimow ciapatych arabow muzinow i innych nie rdzennych europejczykow

Gość gość
w polskim wiezieniu sam by byl kobieta

Gość gość
baba co pisze ze mieszka w kraju muzulmanskim i niby jest tak swietnie to powie pani to temu dziecku

Gość gość
niestety jestesmy w UE i mamy obowiazek przyjmowac emigrantow. wkoncu i do nas dojdzie ta zaraza. dobrze ze mam rodzine w kanadzie to wyjade

Gość gość
islam to syf, wszyscy już to wiedzą

Gość gość
oby muslimskie gwal/ciciele pozdychali w swinskiej krwi

Gość gość
ten gnój islamski zalewa teraz Polskę, najlepiej by było do nich strzelać lub wysłać do gazu i to teraz!