Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pablitoqwert

Jak rozkochać dziewczyne na nowo

Polecane posty

Gość Pablitoqwert

Witam, byłem z dziewczyną od 3 lat, przez 2,5 roku było cudownie, wkońcu ona dostała wymarzoną prace w dyskotece jako fotograf. Tam zaczeła poznawać dużo facetów , zaczepiali ją podrywali.Po pewnym czasie zaczeła się zazdrość z mojej strony bo niemogłem patrzeć i wysłuchać od znajomych że ją cały czas podrywają i że przesiaduje z nimi, z tego co wiem to spodobał jej sie jakiś chłopak ale wiem że zdrady żadnej nie było. Zaczeliśmy się oddalać, przestała mieć dla mnie czas, ja dla niej wszystko zrobiłem co mogłem,dałem jej wszystko co tylko chciała i czego oczekiwała, przez ostatnie dwa miesiące stopniowo przestała miec ochote na czułości.. na koniec to nawet się całować nie chciała bo mówila że niemiala ochoty.. powiedziała mi że nieczuje potrzeby spotykania sie już zemną że już jej tak do mnie nie ciągnie i chciała przerwy żeby to przemyśleć wszystko i ochłonąć. Postanowiłem się z nią rozstać. Mineły dwa tygodnie a ja chce spróbować jeszcze raz .. bardzo ją kocham i niewiem jak to zacząć , ostatnio zadzwoniłem do niej i powiedziałem ze bardzo tesknie i zebyśmy dali sobie szanse.. ale powiedziała ze w obecnej chwili niechce tego . Co mam zrobić ... proszę o pomoc..

Gość Pablitoqwert
proszę o odpowiedź

Gość gość
co masz robić ? masz wreszcie być mężczyzną! jeśli cię nie chcą, to olej ją bo i tak nic z tego dalej nie będzie, a rogi podobno przeszkadzają.

Gość Pablitoqwert
nigdy mi tak na nikim niezależało.. bardzo bym chciał z nią być ..

Gość romantykawd
walcz o nią

Gość Dobra radar
Masz przwalone. Jak zaczniesz naciskac na nia efekt odwrotny, Jak nie bedziesz walczyl teraz to później nie masz szans zeby ja odzyskac. Ona musi ochlonąć? wiesz co to tak narawde znaczy !!!! Mozna różnie rozumiec ta sytuacje ale to ze nie chciala czulosci znaczy tylko ze nie masz zadnych szans ja odzyskac.

Gość Pablitoqwert
ona mówi ze zależy jej na mnie ale że nie kocha juz tak jak kiedyś i chce czasu ... ale po jej zachowaniu i podejściu to mam co do tego wątpliwości

Gość Pablitoqwert
może ktoś inny jeszcze wypowiedziałby sie na ten temat .. proszę

Gość Pablitoqwert
.

Gość gość
czlowieku z jedna kobieta masz jedna sznse w zyciu i ja spaprales drugiej juz od tej dziewczyny nie dostaniesz ! Najlepiej olej ja i zapomnij bo nic z tego juz nie bedzie ! Wcale ja nie kochasz tak jak ona i ciebie to przyzwyczajenie i chcec bycia z kims niz samemu .

Gość gość
jak to niby spaprałem powiedz mi