Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zazdrosna o byłą dziewczynę mojego byłego

Polecane posty

Gość gość

Rozstałam się z chłopakiem, ale nadal mi na nim zależy. Wczoraj zaprosił mnie do siebie na domówkę i później wszyscy poszliśmy do klubu. Przypadkiem dowiedziałam się, że obecna tam dziewczyna jest jego byłą kobietą. Śliczna, utalentowana, przebojowa. Czułam się przy niej przezroczysta. Nie mogłam znieść tego jak go obłapiała. Mimo, że jestem atrakcyjna i wydawało mi się, że wiele mi nie brakuje. Spędzają ze sobą dużo czasu, bo tworzą zespół muzyczny. Czuję się okropnie :( Udawałam, że niczego nie zauważam i nie jestem nim zainteresowana, bo nie chciałam rywalizować.

Gość gość
Mam już przygotowany dół w lesie i worek na zwłoki, pomóżcie mi nim zrobie coś głupiego :(

Gość gość
jak twoj były to o co jestes zazdrosna? to przynajmniej przypatrzylas sie jaka lolitke mial przed toba:))

Gość gość
rozstaliśmy się, ale nauczyło nas to rozmowy i bezwzględnej szczerości, czego wcześniej nam brakowało. nie byliśmy ze sobą długo. chciałabym wrócić i ulepszyć naszą relację. myślę, że on także, ale spędzenie wieczoru z jego byłą to fatalny pomysł. cały czas zastanawiałam się co ja tam robię.

Gość gość
zabijać się nie mam zamiaru.