Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skurcze bol brzucha klucie na dole 35 tc

Polecane posty

Gość gość

Czesc, skurcze mam od 7 miesaca, ale te klucia na dole brzucha od dzIsiaj. Czy ktowas z Was wie co to moze być? Te klucia pojawiaja się od czasu do czasu. Gdy leze dluzej to się uspakaja.

Gość gość
Nie Strasz mnie bo tez jestem w 35 tyg grozi mi poród na dniach a tez mam skurcze i cos mnie kluje i pobolewa

Gość gosc autorka
A czemu na dnach? Ja jeszcze glupio werze,że dotrzymam do konca czylii do stycznia. To czekamy na wpIsy dzíewczyn, ktore podpowiedza jak się koncza takie objawy. Boje się o wczesny poród

Gość gosc autorka
Bralam fenoterol,ale wycofali. Zazylam wlasne nospe i leze.

Gość gość
Ja tez jestem w 35 a wlasciwie 34 i jeden dzien, mam nadzieje ze mala posiedzi ze trsy tyg. Tez jestem na fenoterolu, konczy mi sie za dwa tyg. Wez magne b 6 na skurcze i aspargin. Jony magnezu usmierzaja skurcze no i nospa. Ja biore 6 tabl asparginu i 4-6 magnezu. Moj gin tyle mi dal na skurcze i jest lepiej. Mnie brzuch staje deba w nocy, a klucie podobno moga ozn skracanie szyjki wiec idz do gina. Ja mam wizyte w srode.

Gość gość
ja z tymi skurczami pojechalam do szpitala. okazalo sie ze mialam skurcze przepowiadajace. lezalam na patologii 5 dni. dostawalam leki. to bylo ok.30 tyg. i urodzilam w 38 tyg.

Gość gosc autorka
Czy jeszcze ktos mial klucia? Skurcze ustaly ale jak wstaje z lozka od razu mnie tam kluje :( postaram się isc do lekarza dzisiaj