Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wybrałem dobra drogę życia Pytajnik

Polecane posty

Gość gość

mhm nie wiem od czego zacząć tak naprawdę za długie pisanie ja tez nie czytam długich tekstów ale dobra może przejdźmy do rzeczy . wszystko zaczyna się od uczuć jako facet nie mogę przełamać się do sexu z kobieta( miałem tyle okazji) bez uczuć z drugiej strony jak w coś zainwestuje poświecę czas no to cóż później okazuje się że nie potrzebnie chyba jeszcze do tego nie dojrzałem proszę was nie piszcie coś w stylu ale debil albo chciałabym takiego mężczyznę bo w to nie uwierzę

Gość gość
jak sie zdanie zaczyna od: czy, jak, dlaczego, po co, kiedy, ile, skąd, dokąd itd to wiadomo cymbały jedne, że to jest zdanie pytające. nie trzeba pisać innym jak kretynom na koniec : pytajnik. i nie pytajnik cymbały jedne a znak zapytania.

Gość gość
tak naprawdę to ja chyba nienawidzę ludzi wszędzie sa tacy fałszywi i zakłamani gnoje itp głupie sprzedajne c**y albo słodkopierdzące w żywe kłamiące p***y kłamią a jak się wyda to ich jedyna przykrywka jest to oh wiesz nie chciałam cie urazić

Gość Izabella Trojanowska
a probowales bzykac facetow?

Gość gość
"mhm nie wiem od czego zacząć tak naprawdę za długie pisanie ja tez nie czytam długich tekstów" od razu widać, nieoduczony ćwoku. wybrałeś złą drogę życia - debila bez szkoły.

Gość gość
"mhm nie wiem od czego zacząć tak naprawdę za długie pisanie ja tez nie czytam długich tekstów" od razu widać, nieoduczony ćwoku. wybrałeś złą drogę życia - debila bez szkoły. Douczka się odezwała. Zdrowe podejście, nikt nie chce czytać stronicowych uzewnętrznień. Krótko i na temat. Autorze, spotkasz właściwą osobę.

Gość gość
40 zim