Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do mezczyzn hetero

Polecane posty

Gość gość

chlopaki, jesli jacys tu sa, czy gdybyscie mieli 27lat i nikt wam nigdy nie obalil...buzia , tylko reka albo klasyk i dostalibyscie od znajomego propozycje obcio.ngu z polykiem to poszlibyscie na to? bedac hetero?

Gość gość
Wolałbym w takim wypadku wyjąć 50 zł i zapłacić młodej dziwce

Gość gość
nie moge do dzi.wki bo to bylaby zdrada, mam dziewczyne, nie zdradze jej a z kolega to nie zdrada

Gość gość
A czy może być mężczyzna nie hetero? Otóż nie. Pedał to nie mężczyzna. 🖐️

Gość gość
Ten kolega po lodzie będzie cie szantażował, będziesz dawał mu d**y. NIE PAKUJ SIĘ W TO. To ci zniszczy życie

Gość gość
nie bedzie mnie szantazowal, on ma dziewczyne i nigdy nie robil tego z chlopakiem, dlatego zaproponowal mi paueczke, poczatkowo zbulwersowalem sie, ale tewraz...sam nie wiem? jak bedzie mi to robil to sobie wyobraze,ze to dziewczyna mi robi

Gość gość
masz zadatki na pedała. Tylko jeszcze o tym nie wiesz

Gość gość
pewnie Ci się spodoba i będziesz stałym bywalcem u kolegi a tak serio nam napisz czy pewny jesteś że nie jesteś homusiem ??

Gość gość
nie jestem homo,ale marze o lodzie, nietsety moja dziewczyna sie do tego nie pali, nie zerwe z nia przeciez z takiego powodu, bo jest cudowna, a loda ktos mi zrobic musi, ona jakby sie o tym dowiedziala to pewnie by mi wybaczyla,a zdrady z inna kobieta na pewno nie

Gość gość
A minete jej robisz?

Gość gość
nie zmieniam orientacji, nie robie minetki bo ona nie chce

Gość sierść psa
życie często bywa mściwe i jak każdy kij ma dwa końce, więc wyobraź sobie taką bardzo realną sytuację, dwie pary, czyli Iksiński i Ygrekowska oraz Hubert z Danuśką znają się od wielu lat, prawie od piaskownicy i organizują wspólnego grilla na działce, są zapasy browaru i cytrynówki, fajna atmosfera i w czasie grillowania drinki popijacie, mieszanki różnych alkoholi, humory dopisują i nagle , powiedzmy Hubertowi zachciało się na wspominki i opowiada ze śmiechem, pamiętasz Iksiński jak to fajnie było, gdy poszliśmy razem pod prysznic i nagle mydło upadło na podłogę, który zaczął pierwszy ? Obstawiam, że obie kobiety natychmiast uciekną z grilla !