Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coraz grubsza 30tka

Całe życie chudzina a po 30tce NADWAGA coraz większa z każdym dniem

Polecane posty

Gość coraz grubsza 30tka

Nie wiem co się dzieje. Całe życie chudzina, sama skóra i kośc***omimo tego że sporo jadłam to nigdy nie mogłam przytyć. Nigdy nie stosowałam żadnych diet, ważyłam przy 170 cm 55 kg i waga ani drgnęła do ......30-tki:-((( A właściwie już zauważyłam przed 30-tką ze cos się zmienia w moim ciele. I tak dziś mam 32 lata i ważę...72 kg:-((((

Gość coraz grubsza 30tka
Własciwie z tygodnia na tydzień przybywa mi kilogramów:-(( Mam wrazenie że już nad tym nie panuje... Zaczęłam się odchudzać, uważam na to co jem ale na razie nie wiedzę efektu. Oprócz tego zrezygnowałam z jazdy samochodem i teraz chodzę na nogach do pracy.

Gość coraz grubsza 30tka
A dziecka jeszcze nie mam więc to nie tak że po ciąży mi się tych kilogramów nagromadziło:-(( Czy u was dziewczyny też tak się dzieje z wiekiem?? Jak nad tym panować??

Gość gość
Wiem co czujesz ja co prawda urodziłam 2 dzieci i ani przed 1 ani drógą ciążą niebyłam gruba ważyłam 60 kg mam 30 lat od drugiej ciąży mineło 7 lat i teraz od ok roku jd poprostu puchne tak też twierdzą moje znajome kt!óre stwierdziły że wyglądam jakbym spuchła i tak jem tak jak zawsze jeśli chodzi o ruch to też jak zawsze. A mimo to jestem coraz większa poprostu już niewiem chyba odwiedze lekarza ?