Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

praca PRYZMAT tusze tonery prosze o opinie

Polecane posty

Gość gość

Napiszcie prosze jakich pytan spodziwac sie na rozmowie ? Jaką stawkę (na reke ) proponowac na stanowisku OPIEKUN KLIENTA, co dokladnie robi sie na tym stanowisku ??? jak to jest z umowa ? o prace czy jakies zlecenia ???

Gość gość
masz jakieś doświadczenie w podobnej pracy (z klientem)? :classic_cool:

Gość gość
tak mam, ale co to ma do mojego pytania - niech odpisze ktos kto tam pracuje i cos wie :))

Gość gość
ja wiem tylko jak to jest być klientem tej firmy :classic_cool:

Gość gość
to pewnie wie duzo osob a ile osob tyle opinii

Gość starypryz
Hej, Ja pracowałem i podziękowałem ,teraz mam kilku swoich klientów, dogadane ceny i spokój 4000 do 6000 miesięcznie mam, więc zapraszam mateuszas1980@gmail.com

Gość Pryzmat Wrocław
Człowiek pójdzie raz na zwolnienie lekarski bo był chory, jeszcze co gorsza pójdzie do kierownika poprosić o zgrozo o podwyżkę i już jest na wylocie. Co najlepsze bez nagan czy wcześniejszych zastrzeżeń do wykonywanej pracy dostaje dwa wypowiedzenia do wyboru - albo dyscyplinarka (że jest we wszystkim do d**y i się nie wyrabia) albo za porozumieniem stron - wiadomo co człowiek wybierze żeby nie mieć smrodu w papierach. Kierownicy w oddziałach to tylko marionetki - wszystko za mordę trzyma Pan M, który jest najbardziej wyrachowanym i podstępnym człowiekiem we Wrocławiu. A na koniec referencji od pracodawcy też nie otrzymasz - bo nie muszą. Zdecydowanie odradzam wszystkim ten kołchoz - i nie piszę tego jako urażony były pracownik.

Gość gość
WG tak może nie w temat, ale używacie drukarek laserowych czy atramentowych? Tusze czy tonery wychodza taniej? TU piszą że tonery (http://www.betcup.pl/gdzie-kupic-tonery/), ale tonery są drogie i zakup to dobre parę stówek.