Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci często mówią że chcą dziewice a później

Polecane posty

Gość gość

jak im się nie układa. Dziewczyna nie chce robić tego co on sobie zażyczy bo się wstydzi, nie wie jak. To ją zdradzają z bardziej doświadczonymi

Gość gość
pieprzysz od rzeczy i to jeszcze brednie

Gość gość
nie. To są obserwacje i doświadczenia

Gość gość
wyjdź z patologii to raz , dwa dziewice chociaż mają szanse i nie są wyzywane jak prawiczki przez kobiety.

Gość gość
nie jestem z patologii. Dwie koleżanki straciły dziewictwo po ślubie niby kochający mężowie a oba małżeństwa rozpadły się po 3 latach. Mój kuzyn to samo mówi. Ja bym prawiczka nie wyzwała bo sama czkałam trochę na utratę dziewictwa

Gość gość
ty może nie ale kobiety tak mają generalnie, że dla was im facet więcej miał partnerek tym zyskuje na atrakcyjności, wszędzie jest to podkreślone i używają określenia prawiczek jak biali ludzie używają słowa "czarny" w stosunku do ciemnoskórych.

Gość gość
dla mnie nie. Mój mąż miał wcześniej 2 ja miałam 1 i jest wspaniale.

Gość gość
ale miał już kogoś a jakby nie miał prawdopodobnie traktowała byś go jak kogoś gorszego. Możliwe, że nie widziałabyś w nim mężczyzny. Wyśmiałabyś go. tak przynajmniej zachowuje się i myśli większość współczesnych kobiet.

Gość gość
nigdy bym tak nie zrobiła. Mam kolegą był prawiczkiem do 26 roku życia. Poznałam go z moją kuzynką która była z kimś wcześniej. Są rok po ślubie

Gość Ten no i jedyny
Moja kobieta była dziewicą i jest w łóżku fantastyczna. Bardzo ja cenię za to, że jestem tym pierwszym i ostatnim. Nawet mnie to podnieca. Mam 28 lat. Ona 26.

Gość gość
Różnie to bywa, mi jest wszystko jedno czy facet był prawiczkiem, czy nie. Sama byłam niestety podrywana przed pewnego faceta który czekał z sexem do ślubu, podobno bardzo żałuje i chciałby to nadrobić. Najśmieszniejsze że jeo żona zarywała mojego faceta :(

Gość gość
Dziewictwo NIE GWARANTUJE DOBREGO MAŁŻEŃSTWA. Laska może okazać się tepą suką nie nadającą się do życia i dlatego facet odchodzi

Gość gość
ty może nie ale kobiety tak mają generalnie, że dla was im facet więcej miał partnerek tym zyskuje na atrakcyjności, wszędzie jest to podkreślone i używają określenia prawiczek jak biali ludzie używają słowa "czarny" w stosunku do ciemnoskórych. Im więcej partnerek na poziomie, jak r****ł tępe brzydule to dobrze o nim nie świadczy :D

Gość gość
Dziewictwo NIE GWARANTUJE DOBREGO MAŁŻEŃSTWA. Laska może okazać się tepą suką nie nadającą się do życia i dlatego facet odchodzi Warto to sprawdzić przy piewszym spotkaniu, czy nie jest tępą suką.

Gość gość
Niektóre się kryją i pokazują twarz dopiero po ślubie

Gość gość
"Dziewczyna nie chce robić tego co on sobie zażyczy bo się wstydzi, nie wie jak" seks to nie jest koncert życzeń :P jak facet potrafi postępować z dziewicą (jednak potrzebuje więcej czasu, obycia w łóżku) to nic nie stoi na przeszkodzie by mieć udane pożycie seksualne ale jak ktoś od dziewczyny co nigdy penisa nie widziała wymaga by po miesiącu wzięła do buzi to sam sobie winien

Gość gość
Kolego, ciebie nikt nie chce nie dlatego, ze jestes prawiczkiem, ale dlatego, ze jestes nudny i glupi. Ktora zdrowa kobieta chce faceta ktory byl z wieloma laskami? Chyba po to, zeby zagwarantowac sobie, ze niedlugo ja tez rzuci? Czlowiek szukajacy partnera do powaznego zwiazku przedzej bedzie sceptyczny kiedy ktos mial wielu partnerow w przeszlosci, czy to kobieta, czy mezczyzna.

Gość gość
"Czlowiek szukajacy partnera do powaznego zwiazku przedzej bedzie sceptyczny kiedy ktos mial wielu partnerow w przeszlosci, czy to kobieta, czy mezczyzna." dokładnie, jeszcze jak ktos młody to naiwny, że przeszłość się nie liczy. ale to przeszłość świadczy własnie o nas, o naszych zasadach i z czasem się patrzy także pod tym katem

Gość gość
"Dziewczyna nie chce robić tego co on sobie zażyczy bo się wstydzi, nie wie jak" seks to nie jest koncert życzeń jak facet potrafi postępować z dziewicą (jednak potrzebuje więcej czasu, obycia w łóżku) to nic nie stoi na przeszkodzie by mieć udane pożycie seksualne ale jak ktoś od dziewczyny co nigdy penisa nie widziała wymaga by po miesiącu wzięła do buzi to sam sobie winien Albo głębokie gardło np. a podejścia do takiej nie ma

Gość gość
"Czlowiek szukajacy partnera do powaznego zwiazku przedzej bedzie sceptyczny kiedy ktos mial wielu partnerow w przeszlosci, czy to kobieta, czy mezczyzna." dokładnie, jeszcze jak ktos młody to naiwny, że przeszłość się nie liczy. ale to przeszłość świadczy własnie o nas, o naszych zasadach i z czasem się patrzy także pod tym katem Dokładnie i do tego jak typ jest niewybredny to już w ogóle :D bo skąd ma dziewczyna wiedzieć czy o niej nie myśli "pasztet" lub się nie zna na urodzie, a w głowie już następne r***adełka.

Gość gość
ale prawiczkom łatwiej sobie mówić "bo wy chcecie r****czy", wtedy to wina kobiet, a nie ich ;) a co do wymagań, to jeden mnie właściwie rzucił bo uważałam, ze 2 miesiące znajomości to jednak za mało by zbudować zaufanie itd. nosz kurde, nawet już doświadczona kobieta przez 2 miesiące może mieć opory ale jak myślą ch**em to tak jest. i dobrze, przynajmniej wychodzi szydło z worka :D

Gość gość
można nie wiem co gadać, ale udowodnione jest niejednokrotnie, że bardziej ważne jest to co jest w głowie, a nie to co między nogami, mam na myśli, nieużywana piczka, ale za to bardzo używana duupka

Gość Aj te baby
A moim zdaniem to zależy od osobowośc***predyspozycji i chęci kobiety. Dziewica, po pewnym czasie, może okazać się lepsza w łóżku niż ta, co ma za sobą bujną przeszłość seksualną. Ważne, żeby od razu nie wymagać cudów.

Gość Aj te baby
Dla przykładu. Po co mi super doświadczona kobieta, która nie lubi robić loda. Już wolę dziewicę, która robi to bez oporów.

Gość gość
dałabym własną nerkę koorna chata żeby mieć męża prawika :P mężczyzna to takie nieprzewidywalne stworzenie i z dnia na dzień może olać ciepłym kałem kochającą żonę i dzieciaki więc taki niewyżyty prawik miałby przynajmniej radochę ze mną dłuuuuuuuuuugi czas :P wszystko by go podniecało we mnie :P i można by to wykorzystać żeby nie kombinował padalec jeden jak tu spierniczać :P zresztą czytając Kafe możnaby odnieść wrażenie że KAŻDY samiec myśli 24 na dobę o 2 rzeczach - o otworze oraz o tym jak spie.....ić i wyrolować otwór z którym jest obecnie :P to z dwojga złego już chyba lepiej jak prawik myśli 24/7 o MOIM otworze :P

Gość gość
kobiety chcą r****czy a prawiczków dopuszczają tylko kobiety nie chcące r****czy. Kobieta, której nie imponuje puszczalstwo mężczyzn nie będzie wyzywała prawiczków.

Gość iughj
tyjtu7