Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ogryzekogryzek

robicie jakieś ozdoby świąteczne w domu podzielcie się pomysłami

Polecane posty

Gość ogryzekogryzek

robicie jakieś ozdoby na choinkę, szopki, świeczniki itp. z dziećmi? podzielcie się pomysłami :)

Gość ogryzekogryzek
nikt nie robi ozdób czy nikt się nie chce podzielić pomysłami :P

Gość gość
Ja mam w planch zrobic tylko lancuch na choinke z kolorowego papieru. Corka ma 3 lata wiec wiele jeszcze nie pomoze. W przedszkolu juz porobili jakies mikolaje do powieszenia

Gość gość
a ja kupilam domeek z piernika do samodzielnego montazu wszystko tam jest nawet jesgo ozdoby z zelek za 23 zl bede robic z corcia

Gość ogryzekogryzek
my już malowaliśmy bombki a dziś chcę robić łańcuchy z makaronu, ale szukam inspiracji :) może coś ciekawego ktoś poda :)))

ogryzku- my czasami robimy :) W zeszłym roku byliśmy w Częstochowie, tam był konkurs na najładniejszą choinkę, oglądaliśmy je, dzieci zrobiły prawdziwe arcydzieła :) W tym konkursie brały udział szkoły, przedszkola, ośrodki specjalne. W każdym razie zrobiłam fotki i mam skąd czerpać inspirację do ozdób choinkowych. Czego tam nie było: z samych patyczków wyczarowane renifery, mikołaje, gwiazdki albo z takich papierowych serwetek wycinanych w koronkę piękne anioły. Jedna choinka była ozdobiona pięciolinią z papieru i nutami :)

Gość gość
Ja zrobiłam już z masy solnej ozdoby.w weekend będziemy piec pierniczki, i tak sukcesywnie jakies papierowe ozdoby będziemy tworzyć. Moje dzieci kochają takie ozdoby. Kiedys miałam piekną choinkę w modnych kolorach, ozdobach... teraz mamy kolorowo i dziecięco i też jest pięknie.

Gość ogryzekogryzek
gwiazdki makaronowe super ! ale ja już malować nie będę..

Gość ogryzekogryzek
bombki ze sznurka plecione też już robiliśmy ale mało są trwałe, teraz robiliśmy gwizdki z papieru toaletowego

Gość gość
u mnie na blogu w spisie DEKORACJE są bombki robione z nitki? znacie to, zobaczcie i ciasteczka piernikowe zdobione lukrem królewskim i karczochy polecam www.przepisymagdy.blogspot.com dlaczego linka nie mozna wkleić, bo wyskakuje tekst: treść została uznana za SPAM

Gość ogryzekogryzek
dzięki, te ostatnie zdj fajne ale tego 3i 6 latek nie zrobią :)