Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie lubię Polaków bo mają mały temperament

Polecane posty

Gość gość

nie są seksualni, taka typowa przeciętna cienizna, zamknięci w sobie, zamuleni, tępe twarze

Gość gość
podzielam

Gość lose yourself to dance
ja mieszkam juz jakis czas za granica i niestety powoli sie z tym zgadzam. ale nie chodzi mi o wyglad - genow nikt sobie nie wybiera, co do kasy ciuchoe i innych materialnych rzeczy, na ktore niektore kobiety zrwacaja uwage - wiadomo ze w Polsce znacznie trudniej o to. Wiecie, co mi sie nie podoba w Polakach? to az w oczy kole - ze jak Polka jest z cudzoziemcem (obojetnie jakiej narodowosci!!) to od razu mieszaja ja z blotem. taki bol d**y, wybujale ego. :)

Gość gość
Ja jestem z Litwinem i tez slyszalam teksty w stylu :"A co to, Polakow nie bylo?"Na pewno jest alkoholikiem ,bedzie chlal wode i bil Cie " ;)

Gość gość
a ja nie lubię Polaków bo: -chleją -tłuką swoje ciężko harujące biedne żony -nie szanują ciężkiej pracy swoich harujących w domu i w robocie żon -nie umieją wychować własnych dzieci i wpoić im wzorców i wartości inaczej niż przez PRZEMOC I wymuszanie strachem -reprezentują pogardę do intelektu (SPUŚCIZNA PO POPRZEDNIM BURACZANO-ROBOTNICZYM SYSTEMIKU :P) -importują żony z Ukrainy i Rosji bo te biedne głupie samice dają się chętnie bić i poniewierać za kasę i obrączkę :P -przy powyższym punkcie mają problem kiedy rodaczka poślubi obcokrajowca :P -ssą pałkę w sporcie, nauce, polityce -są przekonani o swojej zaYebistości ale tak naprawdę są mega naiwni np. misje w Afganistanie i Iraku :P:P:P:P -wybierają żydów na rządzących :P -są FANATYKAMI KATOLICKIMI mimo że KK olewał Polskę ciepłym moczem podczas rozbiorów :P (SZCZYT DEBILIZMU) I JA MAM TEMU CZEMUŚ PRAĆ OPIERDZIANE GACIE I NISZCZYĆ CIAŁO NA RODZENIE DZIECI????? OH MOOJ BOSHE!!!! POMOCYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!