Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KOLEZANKA ANGLISTKA UWAZA SIE ZA LEPSZA I MNIE NAUCZYCIELKE WUEFU PONIZA

Polecane posty

Gość gość

mowi ze ja na moje lekcje nie musze tyle robic co ona.... skad nagle takie postrzeganie nas wuefistow negatywne.. przeciez tez jestemy nauczycielami i konczylismy studia na awf-ie czyli nie najlatwiejsze studia skad wiec tkie komentarze ze jestesmy gorsi niz nauczyciele innych przedmiotow?

Gość VBxxxxx
angielski pomaga, ale zdrowia nie da. Ćwiczenia fizyczne zapewniają prawidłowy rozwój ciała i mózgu.

Gość gość
DOKLADNIE ja tez ucze wychowania fizycznego i jest to przedmiot najbardziej lubiany przez dzieci a studia konczylam na awf w krakowie wiec nie byle gdzie i byle jakie studia a tez czje ze nie raz matematyczki i chemiczki drwia ze ja nie musze poprawiac sprawdzianow itd..

Gość gość
Sama nic nie robi to jej żal, że ktoś może tak się nie obija.

Gość gość
Dziewczyny ja co prawda nie pracuję w zawodzie ale odczułam to na studiach. Mieszkałam z dziewczynami z germanistyki i tez nie raz słyszałam, że awf tylko pije a one to przesrane mają uczyć się muszą. A jak opowiadałam im o przedmiotach takich jak anatomia czy fizjologia to było nie istotne one i tak wiedziały lepiej. Ale to chyba zależy od człowieka ja w zyciu nie powiedziała bym o kimś z innego kierunku, ze jego kierunek jest łatwy bo wiadomo, że zawsze na danym kierunku są przedmioty "kosy" i takie nieco prostsze przyjemniejsze.

Gość gość
dokladnie my mielismy tak jak na medycynie poziom w krakowie...kroilismy żaby nawet...masakra jak ciezko bylo...szok