Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mezczyzna ktory naprawde kocha kobiete

Polecane posty

Gość gość

nie bedie potrzebowal ,zeby ona sie dla niego stroila. Zobaczcie jak malo jest facetow ktorzy kochaja nie za wyglad.

Gość gość
Spójrz na żony i mężów po 30. Czy k***a oni się stroją? Wyglądają jak plebs a jednak są razem

Gość gość
,,Wyglądają jak plebs a jednak są razem" - są razem, bo jakoś tak wyszło, wielkiej miłości zazwyczaj tam nie uświadczysz...

Gość Lou_dres
masz jakis seksowny dresik na zbyciu? :P, :P, :P

Gość gość
ale ja nie mowie o zniedbanym plebsie tylko o nie strojeniu sie.

Gość gość
A kto się stroi? Widziałas małżeństwa?

Gość gość
Polki lubia sie stroic a najwazniejsze jest bycie wygimnastykowanym, zdrowym, a nie tlusta swinia z tapeta na ryju. W dodatku tandetnie wykonana

Gość gość
Tapir na lbie, sklejone wlosy od nadmiaru pianek , a na mordzie wagry albo zolte zeby

Gość gość
No nie wiem jak to u innych wygląda, ale moj facet mowi że najładniej wyglądam rano: w pizamie, bez makijażu i z rozczochranymi włosami. Uważa że to słodki widok a ja jak w takim stanie widzę się w lustrze to mam ochotę uciekać przed własnym odbiciem. Ogolnie to strojenie się dla mężczyzny jest z reguły na pierwszych randkach.Każda chce wtedy zaprezentować się od jak najlepszej strony.W życiu nie da się przez 24 godziny wygladać nienagannie. Normalny facet o tym wie i nie bedzie oczekiwal że jego kobieta bedzie bez przerwy w makijażu, z elegancką fryzurą, w seksownej mini i na szpilkach z 15 cm obcasem.

Gość profesorek VS gimgoovna
zawsze mnie śmieszyło jak się gimbaza wymądrza na temat małżeństw z dłuższym stażem :P no bo przecież jak ktoś jest ze współmałżonkiem więcej niż 10 lat to NA BANK NIE MA TAM MIŁOŚCI :P no ale tak to jest jak niedoroochane dzieci zabierają się za komentowanie relacji pomiędzy 2giem DOROSŁYCH ludzi i się dziwują wielce, że nawet jak chemia wygaśnie i doopsko nie swędzi już 24 na dobę to mimo wszystko można CHCIEĆ AUTENTYCZNIE być z kimś do końca życia :P żenua :P

Gość gość
gość Polki lubia sie stroic a najwazniejsze jest bycie wygimnastykowanym, zdrowym, a nie tlusta swinia z tapeta na ryju. W dodatku tandetnie wykonana x napisała chuda szkapa :D

Gość profesorek VS gimgoovna
to rozumiem, że w pseudo-związkach gdzie ona wstaje o 4 rano i szpachluje gębę, po bułki drałuje w szpilkach i mini i non stop sprawdza czy mała fałdka na brzuchu się dobrze układa w trakcie sexu bo inaczej ON JĄ ZOSTAWI są jedynymi słusznymi i poprawnymi z linią obyczajową relacjami damsko-męskimi + zapewne takie związki to wręcz esencja szczęścia i zmysłowości :P oczywiście, jasne :P to że większość ludzi na mentalność psa w rui i standardy "związku" wedle tej mentalności nie oznacza, że nie istnieją ludzie o mentalności homo SAPIENS a nie wyłącznie HOMO ROOCHUS-ESTETICUS-OBSSESIVUS-DOOPUS-PUSTAKUS :P

Gość gość
mężczyźni zwykle są z kobietami z wyrachowania ,czego niektóre kobiety się od nich nauczyły

Gość gość
,,mężczyźni zwykle są z kobietami z wyrachowania ,czego niektóre kobiety się od nich nauczyły" - też mam takie wrażenie. Nie może być z panią widniejącą na okładce świerszczyka to bierze sobie przeciętną Ziutę i tak jakoś sobie razem żyją...

Gość gość
gość ,,mężczyźni zwykle są z kobietami z wyrachowania ,czego niektóre kobiety się od nich nauczyły" - też mam takie wrażenie. Nie może być z panią widniejącą na okładce świerszczyka to bierze sobie przeciętną Ziutę i tak jakoś sobie razem żyją... xxxx kolejna frustratka co zwala wszystko na facetów. lepiej idź spać!

Gość gość
no,cos w tym jest :)