Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

519900132 coza upierdliwe orange 6 raz dzwonil

Polecane posty

Gość gość

za 3 razem odebralem i zrezygnowałem i co dalej dzwoni .

Gość gość
do mnie 2 razy dzwonili

Gość gość
Do mnie też dzwoniła jakaś pita:) Prosiła właściciela numeru (czyli męża) o rozmowę. Powiedziałam, że szef;) nie życzy sobie rozmowy z orange:D

Gość gość
a do mnie wydzwania numer 566-651-001, którego orange podobno się wypiera, a dziwnym trafem podają się za orange i wyciągają dane osobowe. nie odbieram, a koorestwo wydzwania już 4 miesiąc, czy ktoś wie jak można numer w androidzie zablokować? ewentualnie jaką aplikację ściągnąć? przekierowywanie na pocztę głosową się u mnie nie sprawdza.

Gość gość
Zasada jest taka: Jak dzwoni do Ciebie z Orange to zawsze na początku mówi, że rozmowa w torsce o jakości usług i ... bla, bla, bla, jest nagrywana. Po tej jej formułce ja zawsze mówię, że ja również będą nagrywał tę rozmowę i czy wyraża na to zgodę, ona zawsze mówi, że nie może na to wyrazić zgody (takie mają regulaminy), an co ja odpowiadam, że proszę w takim wypadku o rozłączenie się i po paru sekundach kończą połączenie.

Gość gość
A ja zawsze mówię, że właściciel wyjechał za granicę i wróci dopiero za rok...:D

Gość gość
Do mnie też do niedawna dzwonili,ale ostatnio poprosiłam,żeby dodali mój nr do takiej specjalnej bazy nr "nietykalnych" i mam spokój.Doradziła mi to jedna osoba z Kafeterii,której korzystając z okazji bardzo dziękuje.