Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy skurcze porodowe moga byc niebolesne

Polecane posty

Gość gość

mam wrazenie,ze mam takie co 7-9 minut ale nie bola.. ? jak bylo u Was?

Gość gość
Ja jestem w 36 tyg i juz dwa razytak miałam ze mnie lapalo stwardnienie brzucha regularne co 8 min ale przeszło :-) To moce jeszcze nie porodowej... A w którym tygjestes

Gość gość
Ja w 32 tyg mialam co trzy minuty, ale nie skrocily szyjki, nadal jestem w ciazy, 35 tydz. Nie bolaly jakos , taki sobie bol.

Gość gość
ja jestem w 39.5 tc mam zgladzona szyjke i rozwarcie na 1.5cm boli mnie troche krzyz,ale bez szalu,skurcze nadal sa co ok. 7 minut. co o tym myslic ie?

Gość gość
Moga. Mam dwoje dzieci i przy dwoch porodach gdy mialam skurcz to bolu nie czulam tylko nie moglam zapanowac nad parciem nie wiem jak to opisac... przy pierw.dziecku wykrecalo mi kostki w nogach tak jak np. wejdzie sie do zimnej wody no dziwne to troche ale ja porodow zle nie wspominam wolalabym rodzic niz np. isc do dentysty :)

Gość autorka tematuuuuuuu
kurcze mam do szpitala gdzies z 50 minut drogi,mam zgladzona szyjke i rozwarcie 1.5cm i co chwile czuje jak sie stawia brzuszek.. pojde pod prysznic i zoabczymy czy te skurcze sie nasila

Gość gość
Jedz do szpitala.

Gość gość
bolą jak diabli niebolesne to tylko przewidujące

Gość gość
A mnie skurcze nie bolały - czułam tylko że brzuch mi się napina. Natomiast zaraz po skurczu pojawiał się SILNY ból brzucha, tak na dole, gdy dziecko wbijało się w kanał rodny. Na Twoim miejscu pojechałabym do szpitala, podłączą Cię pod ktg, sprawdzą rozwarcie i najwyżej odeślą do domu. Mogą Cię też zostawić już w szpitalu do terminu nawet jak jeszcze nie rodzisz.