Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie sobie gościu jeden

Dlaczego kobiety nie robią operacji plastycznych skoro są brzydkie

Polecane posty

Same pasztety na ulicach a przecież medycyna idzie do przodu Ładna naturalnie jest 1 na 100 a reszta nie powinna odstawać skoro samozwańczo określiłyście siebie "płcią piękną...zamiast wydawać kase na ciuchy i kosmetyki wydajcie na chirurga plastycznego...bo po co wam ciuchy i kosmetyki skoro i tak jestescie brzydkie ?

Gość goscaaaa
po co wszystkie maja robic sobie operacje? przeciez wszystkie na ciebie nie poleca.. znajdz sobie jedna ladna i daj spokoj innym dziewczynom pf

Gość kaszpirowa
po co chodzisz na siłownie, po co używasz perfum, po co się golisz, skoro i tak masz małego F I U T K A i żadna nie będzie chciała z Tobą być w związku?

Gość gość
10/10 popieram

Gość nieoczekiwana zmiana miejsc
w polsce to mezczyzni robia sobie operacje plastyczne

Chodzi o to ,że trudno jest nawet o jedną ładną a gdyby wszystkie kobiety były ładne to było by w czym wybierać i nie byłoby dylematu ,że koleś musi się męczyć z jakąś paszteciarą bo tylko takie zostały...zresztą nie jestem egoistom i myśle ,że każdy facet zasługuje na ładną laske ...to zle ?

Gość gość
,,zresztą nie jestem egoistom" - o nie wcale, nie jesteś egoistOM, ani tym bardziej idiotOM i analfabetOM, o nie nie nie.

Gość gość
każda kobieta jest ładna tylko facet nie docenia, ma jakieś wyimaginowane wyobrażenie o kobiecie

no dobra rąbłem literówke juz sie tak nie podniecaj...i tak nie zmienia to faktu ze faceci mają przerąbane bo same pasztety im zostają...

Gość goscaaa
szczerze? to im wiecej lat Ci ubywa to zostaja niestety tylko takie.. a co Ty sobie myslisz? te z ,,pierwszej łapanki" najlepsze i dawno zjaęte im pozniej tym gorzej i ciezej trafic na pożądną i ładną

Gość I debilOM
I debiLOM też nie jesteś :P . Kobiety, błagam, nie podbijajcie tego goowna.

ale po co komu kolwiek te brzydkie ? Każdy facet zasługuje na ładną laske a nie tylko wybrani co sobie na początku wybrali...nie powinno tak być ,ze tylko 1 na 100 jest seksowna...baby mogły chociaż same dla siebie isc do chirurga...nie chcecie same byc seksowne ?

Gość gość
Może jak zasponsorujesz to pUjdOm, przygłupi trollu...

to przestancie przepie*rdalac siano na ciuszki , sukeineczki (po co wam one jak i tak jestescie pasztetami) i uzbierajcie na operacje..z jakiej racji facet ma wam jeszcze na to dawać ?

Gość goscaaa
a po co kobiety miałyby sie meczyc dla Ciebie i poswiecac? potem bedziesz narzekal ze są sztuczne. Chyba nie dorosłeś jeszcze i nie wiesz na czym to życie polega:) juz nie podbijam bo Tobie zalezy na sensacji i stad ten Twoj temat :) powodzenia w szukaniu - oczywiscie wsrod sztucznych laleczek :P

Gość gość
A z jakiej racji one majOM te operacje robić? A jesli czują się dobrze we własnym ciele to co?

Gość kaszpirowa
ja jestem z***biście ładna a jestem sama, a wiesz dlaczego? bo mam wymagania i na pewno nie będę w związku z prostakiem, który w ten sposób mówi o kobietach mniej urodziwych, "paszteciary" co to w ogóle za określenie. Wierz lub nie, ale od ponad roku jestem sama i jest mi bardzo dobrze, idę na imprezę, nie muszę zabierać nawet pieniędzy bo adoratorów do stawiania mam masę i co najlepsze oni ze mną tylko rozmawiają bo to ja dyktuje warunki. A jednym z moich warunków jest facet z klasą o którego również bardzo trudno dziś.

nie będę narzekał ,że sztuczne bo lepsza sztuczna ale ladna niz brzydka ale naturalna kazdy facet to wie tylko nie kazdy ma jaja zeby to przyznac. ja przynajmniej gram w otwarte karty...i nikt nie mowi ze dla mnie ale baba chyba sama powinna chciec jakos wygladac dla swojego faceta jesli go kocha...

Gość gość
Przeraża mnie myśl ,że taki Z.J.E..B jak autor tematu może istnieć naprawdę...

Gość Cozadebil
Nie robią operacji bo dla takich brzydali jak ty i wiele innych nie warto ;-)

Gość gość
,,Przeraża mnie myśl ,że taki Z.J.E..B jak autor tematu może istnieć naprawdę..." - mnie też, odechciewa się wszystkiego...

Gość takie sobie gosciu jeden
to niech to przynajmniej robią dla siebie...nie chcecie byc kuzwa ladne ?

Gość gość
Chcemy być brzydkie, żeby zrobić takim pajacom jak ty na złość. Może być taka odpowiedź?

Gość mammamiaaaaaaaaaaa
naszczescie nie kazdy facet jest taki jak Ty i w milosci nie chodzi o wyglad. wyobraz sobie laske ładną z ktora nawet posmiac sie nie mozesz bo ona stoi i ,,tylko wygląda" i zero odzewu.. wtedy jej poziom atrakcyjnosci spada mimo iż jest ładna. A wybierzesz taka srednią i juz po 5 min swietnej rozmowy z nia staje sie dla Ciebie atrakcyjna bo jak wiadomo smiech to zdrowie i to wlasnie poczucie humoru i dogadanie sie sprawia ze jestesmy dla siebie atrakcyjni i watpie zeby w prawdziwej milosci chodzilo o wyglad tak bardzo. a Ty naogladales sie szmatławców i dałes sie omotac przez dzisiejsza telewizje ktora promuje chemie i wszystko co sztuczne.. oj Ty naiwny. Jeszcze kiedys zrozumiesz oby nie bylo za pozno dzieciaku.

Gość Dlaczego idiotki
dyskutują z trollami, o to jest pytanie :)

a dlaczego tylko średnie mogą być fajne z charakteru ? dlaczego tak mało lasek , którre są ładne i fajne z charakteru ? Faceci mają przesrane ,że muszą wybierać pomiędzy charakterem a wyglądem , ze nigdy nie moze isc w parze jedno i drugie.

Gość gość
Mężczyźni zaś nie dosyć, że brzydcy, to i kretyni, i niedomyci. Wy powinniście latać do chirurgow, oj, tak. Bo ja chcę sobie przystojnego wybrać, a nie ma z czego :( muszę zagranico szukać:P

ale to wy się określacie "płcią piękną" i to was do czegoś zobowiązuje a nie nas...

Wobec buraka nie mam ochoty być zobowiązana,wolę być postrzegana jako brzydka.

Gość gość
Mam nadzieję, że założyciel wątku mnie widział i pomyślał sobie ,,ale pasztet". Kurcze, ale fajnie. :)