Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mezatki wychodza same bez mezow

Polecane posty

Gość gość

potanczyc ? czy wy to robicie lub wasze znajome? moj maz mowi mi, ze nie ma nic przeciwko , abym sobie gdzies czasem wyszla z kolezankami. On jest domatorem, typem samotnika, nie lubi nawet gosci w domu... Mi za bardzo tez juz nie chce sie wychodzic . Sama tez nie proponuje moim kolezankom wyjscia. Jednak , gdy one nie maja z kim wyjsc , no to wtedy ide . Pamietam dokladnie, gdy czasami czulam wielka samotnosc w weekendy. Znam dobrze ten bol, gdy gdzies chcialam wyjsc , a nie bylo z kim.

Gość gość
a czemu nie?

Gość gość
Ja wychodzę i k****ę sie na potęgę:)

Gość gośćiówa
Ja tam wole w domu onanizować się meblami kuchennymi niż się szlajać jak ladacznica

Gość gość
no coz, chodzi mi tylko o wyjscie. nie zamierzam szukac, ubiore sie byle jak, nie bede sie starala nawet sobie podobac ( chociaz nawet do lasu jak ide to staram sie ladnie wygladac, by poprawic sobie humor)Chodzi mi o to , jak to jest postrzegane. Wiem co by na to powiedziala moja babcia lub mama,. Jakie wasze jest zdanie na ten temat ?

Gość gość
hej, odpowiedzcie mi. Ja sie czesto udzielam w waszych tematach, najlepiej jak moge.

Gość gość
O 6 rano? Żartujesz ? Napisz to o 20 będziesz miała więcej opinii

Gość gość
;0 dobrze, wroce tu jutro, u mnie jest 23:13

Gość gość
ja ci odpowiem,a jestem mężem ponad 25 lat. Ja niemam nic przeciwko jak żona idzie z koleżankami gdzieś na piwo. Ale na noc do dyskoteki to już niebardzo. I nie chodzi mi że jej nie wierzę,ale ze względów bezpieczeństwa.

Gość gość
a poza tym wole jak jest w domu gdzie ja usypiam środkami na sen i walę na śpiocha, co za radość :> :D :]

Gość Madeleine76
A jak ma byc postrzwgane?? Tp ze jeates mezatka nie znaczy ze przestalas byc czlowiekiem lub ze jestes niewolnikiem no chyba ze twoj maz to islamista

Gość gość
Żona ma prawo do podania kapci, zrobienia loda i ugotowania obiadu. I tyle a ty wyżej nie bierz życia zbyt poważnie stary kapciu. Gimbaza, gimbaza, wszyscy to klepia jak papugi

Gość gość
gimbaza,gimbaza. Tak to jest bo choć może jesteś starszy od gimbazy,to jednak idać że twój proces rozwojowy zatrzymał się na etapie właśnie gimbazy.

Gość gość
up up up

Gość gość
najwięcej do powiedzenia mają starzy kawalerzy i gimbusy

Gość gość
jeszcze nie jestem mezatka, mieszkam z moim facetem. ale nie wyobrazam sobie nie spotykac sie z kolezankami po slubie. kazdy ma prawo na chwile bez meza moim zdaniem i to nic zlego takie wyjscia.

Gość aniołkowa1313
A ja wychodzę bez męża, bo mój mąż jest takim typem, jak mąż autorki, chociaż jest to dziwnie przyjmowane przez pewne osoby, wręcz nie do pomyślenia dla niektórych. Mąż jednej mojej znajomej powiedział kiedyś, ze w życiu by jej samej z domu nie wypuścił, jej się wtedy głupio zrobiło, choć to ukrywała.