Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Asystent nauk socjologicznych

Czy baby zawsze szukają sponsora badanie

Polecane posty

Gość Asystent nauk socjologicznych

Zawziąłem się w sobie i zrobiłem test, a trwało to dwa i pół miesiąca !! Wlazłem na chata wp i wyrywałem laski. Udało mi się 20 dziewczyn sprowadzić na grunt GaduGadu. Mój mały projekt badawczy bazował na tym: jak postrzegają dziewczyny facetów gdy ich nie znają z wyglądu. Robiłem tak: najpierw żarty i wygłupy. Później trochę ckliwości kto i dlaczego jest sam teraz a na końcu gdzie kto jest i dokąd zmierza finansowo. Ilekroć zaczynałem pisać że: jestem osobą bez pracy i że ostatnio pracowałem "na taśmie" i przekładałem pudełka po jogurtach to kontakt zanikał :D Gdy pisałem że założyłem własną działalność lub robię praktykę dentystyczną kontakt trwał. Wniosek jest jeden: baby lecą na kasę, lub na tych facetów którzy prognozują że kasę będą mieli w przyszłości. Nadmienię że dziewczyny z którymi rozmawiałem bardzo różnie stały jeśli chodzi o pracę i perspektywy. O ile dziewczyna dobrze zarabiająca może mieć wymagania od faceta żeby dużo zarabiał to jest ok - bo jest uczciwe że wymagamy tyle ile sami możemy dać o tyle cała reszta dziewczyn kwalifikuje się pod prostytutki - za ile uda się mnie sprzedać :) Tak więc w dzisiejszym odcinku fakty i mity -zwyciężyły fakty.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować