Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uroda u facetów jest mniej ważna niż charakter

Polecane posty

Gość gość

Wyobraźmy sobie kraj przystojniaków którzy są totalnymi c****i i np. przyjeżdżają do nich muslimy i zaczynają się rządzić, a oni nic nie robią. Wyobraźmy sobie drugi kraj gdzie są sami przeciętniacy i wręcz brzydale ale wyganiają muslimów którzy robią burdy w ich kraju. Oczywiście że ci drudzy są lepsi. Uroda u facetów nie ma znaczenia, przystojny ale c***owaty facet przyprawia o mdłości!! Charakter przede wszystkim!

Gość gość
wiekszość facetów którzy nie maja powodzenia nie ma ani urody ani charakteru:o zarówno przystojniak bez charakteru jak i nieatrakcyjny ale przebojowy prędzej czy pózniej kogos pozna:o wiec w zasadzie bez roznicy co jest wazniejsze🖐️

Gość kulturysta młody
przystojniak bez charakteru ma ciężej od kobiety bez charakteru, bo w naszej kulturze na ogół oczekuje się pierwszego kroku od faceta...Sam miałem wiele razy sytuacje, że jakaś dziewczyna się do mnie uśmiechała, ba nawet kiedyś fajna laska mi puściła oko a ja wzrok w dół albo szybe..hehe

Gość gość
oczywiście, ja twierdzę że u kobiety - wygląd u mężczyzny - zachowanie

Gość kulturysta młody
Mi się wydaje, że tutaj nawet chodzi o jakąś konstrukcję psychiczną u ludzi, po prostu istnieje coś jak przydział ról oczywiście w dzisiejszych czasach uległ on zachwianiu, jednak na ogół występuje.Są zupełnie inne oczekiwania w związku zależnie od płci.Facet z reguły, gdy zdobędzie swoją piękną wybrankę jest już zadowolony, natomiast dla kobiety same posiadanie faceta, bo w końcu kobieta zwykle nie "zdobywa" , który tylko jest ładny i to wszystko nie daję żadnej satysfakcji.W dzisiejszych czasach to się troche rozjeżdza wszystko i wiadomo, że zdarza się czasem wyjątek.