Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ŻÓŁTODZIÓB

Dziewczyna przeżywa sex

Polecane posty

Gość ŻÓŁTODZIÓB

Cześć! Myśle, że pomożecie mi w dość nietypowej nie co ja gadam. Myśle, że to dość typowa sprawa a więc. Jestem z Dziewczyną 5 miesięcy ! ja mam lat 18 ona 17. Jesteśmy szczęśliwym związkiem, układa się nam super, dogadujemy się. Aale do rzeczy! Ostatnio powiedziałem jej , że chce z nią porozmawiać o "dalszych etapach naszego związku" no oczywiście chodziło mi o sam stosunek sexualny. Powiedziałem, że w sobotę sobie porozmawiamy, żeby mi pomogła się Nie stresować, bo nigdy nie rozmawiałem na podobny temat z dziewczyną. Choc miałem dziewczyn w dzieciństwie mnóstwo, lecz tak na poważnie jeśli chodzi o sex to nie rozmawiałem. Wszystko jej dokładnie powiedziałem, o czym chce rozmawiać i wgl. I od tamtej pory kama jest przerażona, po czesc***owiedziałą mi , że ma wspomnienia po byłym chłopaku itd itd, , że mogę być rozczarowany efektem rozmowy, że nie spełni moich oczekiwań, ( oczywisce gadałem z nią tylko przez tel bo mieszkamy od siebie 20km a ja dopiero robie prawko ) Już bym z nią pogadał ale przez tel źle iterpretuje sie 2 człowieka, wiecie chodzi mi , że przy tak poważnej rozmowie trzeba czuć emocje 2 osoby. wracjac do temu podejżewam , że dziewczyna mnie rozczaruje w sprawie sexu. Ona mi przez tel powiedziała, zalezy jak ja do tego podejdę, jak zaczne temat i wgl. i tak za bardzo nie wiem co mam robić? jak w prawidłowy sposób z nią prozmawiać, żeby jej nie zrazić. ? nie chodzi mi o sex od razu moze byc za miesiać czy za dwa. chodzi mi tylko o rozmowe i samo wiedzenie na jakim etapie związku stoimy jesli chodzi o ten temat. Dzieki z góry.

Gość gość
po pierwsze po co dzwonisz do laski i oznajmiasz jej ze w sobote bedziesz z nia rozmawial o seksie? :D przeciez to głupie. Trzeba byłó jej nie uprzedzac a w sobote normalnie z nia pogadac.

Gość gość
Szukam kogoś do wirtualnego seksiku:) Jestem Zuzanna z http://sextelefon.co.pl/8.html troszeczkę puszysta ale za to doświadczona i spełnię twoją każdą fantazję, w******* Cię tak, że zapamiętasz to do końca życia, nie wstydź się i dzwoń, nawet jak jesteś młodszy, zadowolę Cię i nauczę wielu sztuczek!

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny sex? Jestem Bogna, tu znajdziesz moje fotki i kontakt: http://seks-telefon.ovh/jestem młoda sexowna i bardzo napalona. Czekam na konkretnych facetów:)

Gość gość
Jesteście ze sobą krótko więc poczekajcie jeszcze z seksem.