Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym kupić paczkę świąteczną dla biednego dziecka

Polecane posty

Gość gość

Nie jestem osoba super zamożną, ale razem z mężem chcielibyśmy kupić paczkę na mikołaja/pod choinkę dla biednego dziecka lub dwójki rodzeństwa. Czy macie pomysły jak znaleźć taką rodzinę? Chcę żeby to było pewne, że dzieci te są potrzebujące i że dostaną te prezenty. Znalazłam taką stronę http://pomagamymikolajowi.pl/ ale tutaj są dzieci z Ostrołęki a ja jestem ze Śląska. Czy ktoś wie jak znaleźć taka rodzinę?

Gość gość
szlachetnapaczka.pl

Gość gość
No tak, ale tu mnie nie stać żeby tak dużo kupić. Chciałabym sprawić tylko radość jakiemuś maluchowi. :)

Gość gość
a tam jest napisane ża masz kupić dużo? tam jest lista rzeczy ale kupić ile uznasz za stosowne, bez przesady już widze jak ludzie kiupują meble i komputery, które rodziny sobie tam życzą :/

Gość gość
Kiedyś czytałam regulamin i było napisane, że jeśli sam nie możesz kupić tych wszystkich rzeczy to najlepiej zorganizować zbiórkę wśród znajomych a na to nie mam czasu niestety.

Gość gość
jest akcja u mnie w mieście pomoż dzieciom przetrwać zimę, pisze że to ogólnopolska akcja i zbierają żywność, ubrania, artykuły szkolne i środki czystości itp

Gość gość
jest strona www.listydomikołaja.pl Ale jest w przebudowie i czekamy kiedy ruszy ...