Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podróż 8 lub 9 godzin autem z pięciomiesiecznym

Polecane posty

Gość gość

dzieckiem, ktore nie lubi jeżdzic samochodem . Mysliscie, ze da sie dojechac,, w nocy do Polski na świeta ? czy sobie darowac ?

Gość pamm
ja mam ten sam dylemat tyle ze miałabym jechać 3,5 godziny z 8 miesieczna corka która nie cierpi siedzieć w foteliku. wydaje mi się ze najlepiej byłoby jechać jak już wieczorem kiedy jest pora spania dziecka... ja tez się zastanawiam czy jechać...i nie wiem co robic...

Gość gość
u mnie wchodzi w gre tylko jazda nocą, bo dziecko z natury pogodne nie znosi jezdzic autem. Dlatego licze, ze bedzie spał ale znowu warunki do spania w samochodzie sa inne niz w domu, w łozeczku.Nie wiem czy damy rade

Gość gość
dacie radę dojechać, ale jedźcie nocą, maluchy prześpią podróz

Gość gość
Pewnie, że sie da. Ja jechalam z 5 m-nym 12 godz. Wyjechalismy na wieczor by spalo- karmilam wtedy jeszcze piersia wiec co 3 godz. byla przerwa na karmienie i przewijanie. Dacie rade

Gość pamm
no ja zamierzam wziąć do auta jej kocyk żeby czula "dom" :) w aucie jak zasnie to spi także mam nadzieje ze nie bd dużego probemu. a wiecie może jak przekonać malucha żeby grzecznie siedział a aucie? na początku było ok siedziała i nie było problemu w momencie jak szly jej zabki nie lubi fotelika i tak jej zostało... żeby jechać do sklepu to maz prowadzi a ja musze gadac jak najeta pokazywać autka i mowic co widać za oknem spiewac i wogole zabawiać, meczace to trochę...