Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MaMa_dziewcznki2121

O mężczyznach a byciu rodzicami powiedzcie swich kilka zdan

Polecane posty

Gość MaMa_dziewcznki2121

Jacy sa wasi męzczyźni w stalych juz zwiazkach? Jaka maja osobowosc? Sa bardziej wyluzowani, z poczuciem humoru, z dystansem , wyrozumiali czy może biorą sobie życie na śmiertelnie poważnie, są konserwatywni, fochowaci, bez jakiegokolwiek entuzjazmu, bez werwy, wiele spraw i rzeczy jest dla nich problemem ?? I jacy są Ci mężczyzni w roli partnera rodzicielskiego ? jaki maja stosunek do dziecka ? Czy wspierają was matki w wychowaniu czy moze czepiaja sie ze wszystko robicie zle? że jesli dziecko jest niegrzeczne to wasza wina? itp, itd? Ogółem czy są wyrozumiali???

Gość gość
ponawiam

Gość gość
Hmmm...jestem wymagająca jeżeli chodzi o wybór partnera. Nie mam gwarancji że będziemy razem po grób, ale oboje się staramy aby ogień nie wygasł a motylki nie odleciały w siną dal. Po prostu się dopełniamy. Mogłabym powiedzieć że mąż jest idealny, idealny dla mnie, dla naszej rodziny, dla dziecka. Ma duże poczucie humoru, jest czuły, opiekuńczy, nie złości się w sumie o nic. Potrafi mieć swoje zdanie bez obrażania kogokolwiek. Jest bardzo empatyczny i czuły na los zwierząt i ludzi. Ja odwrotnie, nie lubię ludzi, kocham zwierzęta i tylko swoją malutką rodzinę którą razem tworzymy. Ineresuje się dzieckiem, mają wspólne hobby pasje i ja wraz z nimi. Trzymamy się razem a zarazem potrafimy "dawać" sobie wolność. Przy nim jestem sobą, a on przy mnie.żyć nie umierać :-)

Gość xnieoobiczalnaaa
faceci sa rożni.... bywa tak ze sa idealni a jak pojawia sie dziecko umywaja rece od tego - niezaleznie od wieku