Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mama do mnie dzwoni z pretensjami że marnuję jedzenie

Polecane posty

Gość gość

daje mi niezliczone ilości jedzenie, gdy mówię "daj mi pół tego, całego nie zjem" to ona "zjesz zjesz, na pewno głodujesz tam" a potem mówię" tego jeszcze nie zdązyłam zjesc i tamtego" a ona na mnie z krzykiem,że marnuję jedzenie!!! ja po prostu mało jem, nie jestem w stanie zjeśc wszystkiego :( :O

Gość gość
wystawiaj na allegro

Gość gość
To mów ze zjadłas

Gość gość
kiedys kotlet zarósł pleśnią i mama byla bardzo zła i smutna, mi też było żal, bo to mięso, cierpienie zwierząt itp. ale co poradzić? prosiłam ją "jeden kotlet" to przekazała mi przez ojca 2 kotlety... zawsze mówię,że chcę mniej to da mi więcej by później móc nakrzyczeć że nie dojadam i manruję :(

Gość gość
A nie możesz kogoś poczęstować jak Ci tak mama więcej da? Boże ludzie to maja nasrane, kotlet jej zapleśnieje a nie da nikomu, zrób kanapkę z dodatkowym kotletem i daj bezdomnemu jak nie wiesz co zrobić!

Gość gość
no tak bede biegac po ulicy i pytac czy ktos nie chce kotleta :O a teraz mam np ogorka i marchew i co? tez mam szukac kogos glodnego?

Gość gość
Ogórka i marchew też nie możesz zeżreć? A nawet jak tego nie zeżresz to mamusia też będzie robić jatkę o ogórka i marchew? Boże co za ludzie.

Gość gość
tak bedzie zrzędzić, a ja chętnie bym zjadła , ale ogólnie nie mam apetytu, nie jestem osobą, która otwiera lodówke i wszystko wciąga, jem tylko kiedy jestem głodna, potrafię nawet 2 dni nie jeść :O

Gość gość
Twoja mama byłaby zadowolona,gdybys byla taka jak ja, wciągam wszystko co mi wpadnie w ręce np 5 kotletów naraz,ale ja za to dostaję op*****l,że jestem pazerna i gruba. :D

Gość takapracamnie przytlacza
Do pracy chodzisz, albo na studia? Zawsze znajdzie sie chetny na dodatkowy posilek... ja czesto zabieram wiecej do pracy, a jak nikt nie chce to nieraz spotkam jakiegos kloszarda i mu dam ta bulke, czy kotleta. Jeszcze zaden nie odmowil, wystarczu podejsc i zapytac. Mozesz tez robic salatki z tych rzeczy ktorych masz za duzo i obczestowac znajomych albo sasiadow... nie wyobrazam sobie zeby mi zarcie w lodowce plesnialo.

Gość gość
To musisz być bardziej sranowcza i wytłumaczyć jej że bie dasz rady tyle zjeść przecież nie jesteś małym dzieckiem nie?

Gość gość
to zanos jedzenie do pck,albo uzyj argumentu do matki,ze skoro tyle ci laduje,to bedziesz to zanosila dla biednych,bo sama nie zjadasz.Proste🖐️

Gość gość
to zamrazaj te resztki, kotlety mozesz super mrozic. a pozniej w razie potrzeby jak nic nie masz tylko odmrozic

inna sprawa, że wg mnie masz zaburzenia jedzenia, skoro potrafisz nie jeśc 2 dni to nie jest normalne ani zdrowe polecam psychologa /

Gość gość
to jest zupeknie normalne nienormalne to tylko u polaczkow co to potem co drugi temat zakladaja o dietach durna c***o

Gość gość
twoja mam w ogole sie nie liczy z twoimi uczuciami i tym czegi chcesz podobnie jak facet co g****i powiedz tej kobioecie zeby sama zatkala se d**e tym kotletem

Gość gość
twoja mama to komunistyczna k***a

Gość gość
twoja matka c**a komunka