Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on nie potrafi bzykac

ZNOWU Mialam z nim NIEUDANY SEX

Polecane posty

POznalam faceta ostnio przespalismy sie razem jakos penis byl zbyt miekki ,az nie mogl wejsc w c**ke ...bo penis za miekki,jak juz wszedl moze po 2 minutach sposcil sie..ok znow spotkalismy sie po raz drugi na sex i znow jecho penis nie byl az Taki twardy bardzoo miekki nawet jak mu ssalam reka robilam...i tez byly problemy w wejsciem w c**ke..dopiero jak on sam zaczal sobie rka rpbic twardszy penis,w koncu wszedl we mnie i mowie mu ze jak bedzie dochodzil to zeby wyszedl,pomimo ze uprawialismy sex z gumka to zeby nie spuszczaal sie do srodka,ok bzyka i bzyka nagle poczulam cos i przestalam i patrze a on sie sposcil..i pomimo tego ze sposcil sie bzykal dalej..oklamal mnie jeszcze mowil ze nie to nie Sperma...ehh co o tym myslicie ,bo tak bardzo chcial sie spotkac ja tez taka napalona ale jak widze takie cos tojuz mi sie nawet odechciwa..

a i poprzednim razem pozniej napisal mi ze byl w stresie to dlatego,dzis po seksie jak przywiozl mnie do domu ,wyslal mi wiadomosc ze tez dziasiaj byl takie zestersowany i trochenie poszlo tak jak mialo pojsc przeprasza..nie chce go urazic ,ale to mnie juz powli meczy..:( nie wiem co robic ,dlaczego tak jest ,wczesniej mowil ze juz okolo roku nie mial kobiety...

a wczensiej przed spotkaniem jeszcze pisalismy dosyc perwersyjnie i mowilam mu zeby mnie porzadnie zerznalze chce tego ,a on ze tak zebysmy sie spotkali jak najszybciej no i co wyszlo..:( NAPISZcie cos co o tym sadzicie? nie chce zerwac znajomosci z nim z tego wzgledu nie chce mu o tym powiedziec ze kiepsko mi jest ,bo nie chce go zranic..:(

Gość gość
Zemną sie na ciupcianko umow:-) co dzien sie budze z twardym jak stal.:-)

przestan.. napiszcie cos co o tym sadzicie ? ona ma 30 lat,ja rowniez

Gość gość
zerwij z nim

Gość gość
Powiedz mu zeby przestal sie intensywnie masturbowac, czesta agresywna masturbacja z mocnym usciskiem i szybkim tempem nie pozwLa osiagnac podniecenia odpowiedniego podniecenia podczas pieszczot... a jak juz pojawia sie tarcie, czyli dochodzi do penetracji to facet szybko dochodzi bo takie ma nawyki- w koncu jak wali konia, brzydko mowiac, to nie skupia sie na dlugosci "stosunku". Przypomnij mu ze seks to nie onanizacja i ty tez chcesz cos z tego miec.

przeprosil i powiedzial ze znowu sie zestresowal..

Gość gość
Przyczyna jest prosta - jesteś mało atrakcyjna.

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ty Koles wyzej a skad ty mozesz wiedziec ze ona jest malo atrakcyjna??? moze ten Koles niesmialy? Jakis prawik do tego dlugo nie mial kobiety?

skoro malo atrakcyjan to po co tak bardzo chce sie spotykac na sex? marudzi jeczy? namaia mnie ,zeby sie spotkac kiedy i kiedy mam czas? skoro twierdzisz ,ze jestem dla niego niestrakcyjna ? :)

Gość gość
No wlasnie koles z kąd mozesz wiedziec. Ciul czepie lach 5 razy nadzien a potem sil mu brak. A ta gupia zamiast sie zemna na bzykanie umowic bo mam tfardego i nichce czepac to z miekim siwintuszy ,co za baba:-)

no wlasnie to dlaczego ma takiego miekkiego ,juz po raz drugi ,penisa,ze nawet do pochwy nie mozna wprowadzic bo jest zbyt miekki,nawet jak mu reka robie to niezbyt twardy jak poprzedni moi faceci,dopiero jak sam sobie robi reka to twardszy sie robi..??? skoro bym go nie pociagala nie chcialby sie az tak bardzo spotykac umawiac na sex,wrecz nalegac,caly czas codziennie dopytywac...

Gość gość
no wlasnie - to nie rozumiem czego sie go uczepilas zamiast poszukac sobie normalnego faceta co moze, co on ma takiego? - auto, kase ...

Gość gość
Moze to psychika odniej duzo zalezy,stres zmeczenie ,strach ze sie niesprawdzi ,roznie moze byc. Morze zakrutko sie znacie gosc sie ciebie boi, a moze jest po prostu pedziem i walczy z tym, cholera wie.

Gość gość
chyba ze znowu czekasz na obiecanki cacanki - kup mu wiagre !

Gość gość
Powiedz a jak reka mu robisz bo moze zle?

Gość on chyba nie potrafi bzykac
przed pierwszym naszym zblizeniem-sexem mowil ,ze nie wie czy sie sprawdzi ,Taki troche zawstydzony on w ogole jest dosyc wstyldliwy Taki dleikatny...zbyt nawet jak dla mnie bo ja lubie czuc ,ze mam faceta przy sobie ,czuc sie bezpiecznie,ale juz sama nie wiem co o tym sadzic,lubie go i pewnie jak mu powiem ze koniec to bedzie myslla ze z powodu sexu ze zawiodl,nie sprawdzil sie,ale nie chce go ranic... JUZ nie wiem naprawde ,albo moze faktycznie nie pociagam go ? nie podniecam??? no ale to po co by chcial sie spotykac umawiac ,caly czas mnie namawiac na sex,pisac do mnie codziennie ,ze kiedy znow sie spotakmy?? kiedy znajde czas? wezcie wytlumaczie mi to ?

Gość gość
ja nie rozumiem tego - bo umawia sie z nim na seks jak gosc nie moze no to poco przylazisz ? - co on ma takiego aby tracic czas ?

on chce bardzooo namawia mnie ,wczesniej nawet przed piszemy co bysmy z soba robili,nawet tak perwersyjnie,pisalam mu nawet ze chce ,zeby mnie mocno zernal ,a on tak zrobie to i co spotklaismy sie przyjechal po mnie i niby probowal ale zbytnio mu to nie wychodzilo NAWET NIE MOGL ani ja nie moglam wprowadzic penisa do pochwy bo byl zbyt miekki penis..

Gość gość
Sprawdz jak uniegoz alkocholem, narotykami i roznymi prochami. Mlody jest powinien jibac jak dzik. Tk mialem w wieku 30lat . Mam ponad 50 ale jagbys mi do buzi wziela to masz na 100% z***bise bzykanie pewne,szybko bum sie niezlal spokojna tfa rozczochrana:-)

po pierwszym naszym sexie,pozniej pisal mi ze tak mu bylo dobrze ,doslownie slow uzyl"bylo mi tak dobrze jak w niebie"...ze kiedys znow sie psotkamy ze mnie potrzebuje ,ze teskni ,juz wtedy mi tak pisal i pisze codziennie...ale wtedy bylo podobnie,tez mu penis nie stal porzadnie ,tylko miekki byl..:(

pierwszym razem to nawet nie doszlam ,bo sposcil sie po 2 minutach...drugim razem tez dosyc szybko i kazalam mu ze pomimo ,ze bzykamy sie z gumka to ze jak czuje ze dochodzi sposci sie zeby wyszedl to sposcil sie i nic nie powiedzial bzykal dalej ,ale ja cos poczulam ,ze jakos ta gumka zbyt taka miekka i kazalam mu przetsac****atrze ,a tam juz troche spermy i mowie mu ,ze dlaczego miales wyjsc ,a on ,ze to nibynie Sperma...nawet mnie oklamal...bo wczensiej juz sposcil sie i dalej bzykal z ta Sperma z gumka ...

Gość gość
A ty oczywiscie nie doszlas biedna i musialas sama sie zaspokojic tak?

nie doszlam ,bo jak mialam dojsc? w ciagu 2 minut? widzac miekkiego wacka?ktory nie moze wejsc w moja c**ke?

wiec jaka jest przyczyna tego::?

Gość gość
wspolczuje ci. tez kiedys mialam taka przygode, rozstalismy sie. nie powiedzialam mu dlaczego, jedynie, ze nie jestem jeszcze gotowa na zwiazek. nie chcialam go dobijac, bo oprocz seksu to fajny facet byl

no wlasnie ten tez fajny i nie chce go ranic tym...a chcialabym mu pomoc tylko nie znam przyczyny dlaczego tak sie dzieje..

Gość gość
A chociaz palcowke ci zrobil czy tez nie?

zrobil i chcial bardzo c**ke lizac ssac,mowie dobry mily chlopak,ale dlaczego z tym penisem takie rzeczy sie dzieja?