Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WASZE HITY Z BIEDRONKI LUB LIDLA WYPISUJCIE TU SUPER PRODUKTY KTORYM UFACIE

Polecane posty

Gość gość

wszystko co wam przyjdzie do głowy piszcie..okey? lacznie z chemią i spozywczymi..

Gość gość
Wieś

Gość lilkas
biedronka- tortilla, mr.agent płyn do wc (jak ktoś ma czarne plamy na fugach w łazience to polecam) lidl-sok jabłkowy vitafit

Gość gość
lidl - w5 na kamien i rdze

Gość gość
Biedronka- herbata Milton niebieska,plyn do naczyń kraft,ketchup madero,parowki nasze smaki.

Gość gość
BIEDRONKA papier toalet w rumianki(nie pamiętam nazwy) bułeczki sniadaniowe pieluchy dada kostki toaletowe agent płatki kosmetyczne proszek lovella dużo tańszy choć nie zawsze dostępny soki marchwiowo- owocowe (sorella chyba) herbatka melisa z pomarańczą krem czekoladowo orzechowy taki z tygrysem śmietana piątnica brzoskwinie w puszce

W Lidlu chusteczki w5 uniwersalne, do czyszczenia, jabłkowe pięknie pachną, są jeszcze morskie, cytrynowe - doczyszczą wszystko, dla mnie rzecz niezbędna w domu od kiedy je wynalazłam, wszystkie blaty, kurze, parapety, framugi okien, łazienka, no wszystko można nimi czyścić. 6 zł za 80 sztuk Poleciłam je już z 5 osobom i wszyscy się uzależnili, są niezastąpione w domu, nie trzeba się męczyć z niczym innym, masą środków itd. :)

Gość gość
Biedronka -ryby w puszkach, w oleju lub w sosie pomidorowym. -Żel do mycia twarzy BeBeauty ten niebieski za niecałe 5 zł, jest fantastyczny! Jeśli macie problemy z krostkami to polecam! - fluid BeBeauty też jest dobry! Kupiłam z ciekawości czy fluid za 10 zł może być dobry i jest! Nie ma efektu maski, dobrze matuje i tuszuje niedoskonałości. Jutro lecę po drugą tubkę ;) -Balsam do mycia naczyń, jest wydajny, ładnie pachnie i dobrze się pieni, długo utrzymuje się na gąbce. -Sery żółte - Serki wiejskie - Sałatki warzywne - Sos czosnkowy ten za 1,99 - Chlebek razowy - sos do spaghetti w słoiku - warzywa i owoce - odżywka do włosów ta w fioletowym opakowaniu też jest dobra, włosy są mięciutkie, lśniące i bardzo łatwo je rozczesać. - margaryna ta za 1,39 - tortilla - herbatki ziołowe - cappuccino - pomidory fasolka, kukurydza i groszek w puszcze. a do lidla nie chodzę :P Najczęściej odwiedzam Polo i Biedronkę.

Gość gość
biedronka-rama familijna kilogram za 5,99.

Gość gość
to syf i chemia

Gość gość
SYF W TYCH SKLEPACH

Gość to ja autorkaaaa
ty jestes syf

Gość gość
11.57--->masakra wychodzi,ze wszysytko tak kupujesz.spytam z biedy czy z glupoty? nie jest Ci wstyd? ogolnie kupowanie tam to wiocha i oficjalne obnoszenie sie z brakiem srodkow finansowych. gosc jeszcze wyzej pisal np.keczup jakistam z biedry-przecierz to rozcienczona breja.dobry to jest np pudliszki lub kotlin

Gość gość
chipsy bezołowiowe oraz azbestowe wkładki higieniczne

Gość gość
jesli w hipermarketach sa hity to ja nie mam pytań .. Albo ten temat to głupia reklama albo ktos sobie jaja robi

Gość gość
racja, ketchupy z tych sklepow to syf zyg

Gość gość
autorko kazdy ma swoje zdanie i nie musisz zaraz kogos obrazac,ze ktos nie kupuje tam i twierdzi,ze to syf-ale coz od razu po ataku i sposobie wypowiedzi widac typowa klientka biedronki hahah

Gość gość
hity biedronki??? kwiatki doniczkowe i tyle

Gość gość
w biedronce przynajmniej jest dośc tanio , a lidl jest drogi .

Gość gość
biedronka mi przypomina biedronia wiec tam nie chodze

Gość gość
a co myslicie o kolekcji ciuchow z biedronki?halo autorko?

Gość gość
ubrania w tych sklepach to made in taiwan

Gość gość
Lidl jest droższy, ale lepszy jakościowo od Biedronki, i z jedzeniem, i z ubraniami, i z chemią, wszystkie te środki W5 czyszczące są o niebo lepsze od biedronkowych.

Gość gość
nooo autorko pisz te hity

Gość gość
LF hits from lidl and bedronka

Gość gość
Kłębuszek - płyn do prania Actimelki masło osełkowe

Gość Pepsianka
Na pewno nie jest to śmietana :P W składzie ma jakąś gumę, mączkę chleba świętojańskiego - dramat :P

Gość gość
jakby był lepszy jakościowo to nie byłby droższy .. Hipermarkety z zasady mają najgorszej jakośc**produkty .. Jesli ktoś szuka dobrej jakosci mięsa to nie idzie do hipermarketu , tylko do mięsnego .

Gość gość
ja jestem bardzo zadowolona z ubranek dla syna z lidla, biedronkowe są gorsze jakościowo. w biedronie kupuje chusteczki naw., pampersy, parówki z szynko sokolowa, ser mozarella tarty, łososia w przyprawach, mrożonki

Gość xxl sama
Fluid do twarzy Bell.. Kupowałam wiele innych, droższych i były do doooo.. a ten rewelacja <3