Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WASZE HITY Z BIEDRONKI LUB LIDLA WYPISUJCIE TU SUPER PRODUKTY KTORYM UFACIE

Polecane posty

Gość gość
zzl sama podasz gg?:D

Gość gość
haha maslo z biedry i fluid ludzie wy na serio tak?

Gość gość
cos malo tu hitow...pewnie wstyd sie przyznac na forum a popoludnii cala rodzina sie tam wybietacie:-D

Gość gość
04.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość jakby był lepszy jakościowo to nie byłby droższy .. No właśnie chyba Ci się coś pokićkało... Lidl jest droższy więc i jakość jest lepsza :) I ogólnie tygodnie tematyczne w Lidlu są fajne, bo można dostać wiele przypraw, sosów, które nie są u nas dostępne, tylko na internecie są możliwe do kupienia. Moim zdaniem ciekawsze od biedronki akcje robi :) Mam blisko do obu sklepów, i w biedronce kupuję głównie maszynki do golenia, gąbki do ciała duże (są dobre do mycia płytek, kafelków i ram okiennych) i jogurty, ze spożywki i chemii mało co, zwykle jak na szybko chcę zakupy załatwić. W Lidlu jest lepsze pieczywo, większy wybór, słodyczy też, chemii też... Wędliny są lepsze (patrząc na składy), np. są parówki 93% mięsa, co rzadko się zdarza :) Warzywa i owoce kupuję na targu, bo i w Lidlu i w Biedro nie są najlepszej jakości, więc tego nie będę porównywać.

Gość gość
hmm wlasnie nie wiedzialam czego mam uzyc do umycia kafelkow:-D

Gość gość
Naprawdę gąbki (niekoniecznie z biedro, dowolne takie duże) są idealne do płytek :P I się człowiek tak nie namęczy jak ze szczotką czy małą gąbeczką, chociaż szczotkę trzymam na podorędziu jak by coś bardzo nie chciało puścić :)

Gość gość
wy tak na serio? ludzie, jak ktoś szuka oszczędności i chodzi do biedry lub lidla, to wg was jest człowiekiem gorszej kategorii? Sięgacie dna oceniając ludzi po tym, gdzie robią zakupy :/ Ja nie narzekam na kasę, chociaż szału nie ma, ale po co mam wydawać kupę szmalu jak mogę kupić coś taniej. Owszem, ketchupu bym nie kupiła, bo wolę te o lepszym składzie, ale litości. W biedrze, lidlu i kauflandzie można znaleźć bardzo dobre produkty, do tego tańsze, wiec co? Mam jechać do intermarche po ty by innym było lżej, żeby popisać się szczytem głupoty, że rozwalam kasę, bo tu i tu można znaleźć badziewie, ale i super produkty.

Gość gość
prosze Cie ty chyba sobie zartujesz...

Gość gość
kupuję w Biedronce: makrele wędzone boczek wędzony śledzie w oleju sardynki w puszce w oleju frytki karbowane warzywa na patelnię ryż, makaron chusteczki wilgotne Dada masło, mleko, śmietany, jogurt grecki Tolonis orzechy na wagę płyn do prania Kłębuszek łosoś świeży kiełbasa myśliwska kiedyś była dobra kaszanka, teraz nie ma jej na półkach oliwki ogórki korniszony super jak dla mnie mąka Babuni - do wszystkiego kawa coffo 3 in 1 orzechowa cukier, cukier puder krem czekoladowo-orzechowy ktoś już pisał placki tortilla paluszki rybne kostki z mintaja smalec, olej, super oliwa z oliwek słowem większość do domu....

Gość gość
o matko makrela z biedronki fujjj

Gość gość
Każdy kupuje tam gdzie lubi ! bez przesady z tym że kto kupi w biedronie ten biedny itp a to żaL!!...