Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Imperialista

W forum wizaż jest jakaś cenzura jak za komuny

Polecane posty

Gość Imperialista

Za co dostałem 3 ostrzeżenia: "To forum nie traktuje homoseksualizmu jako aberracji od normy, hamuj się, bo obrażasz homoseksualnych użytkowników Wizażu" (za nazwanie homoseksualizmu abberacją od normy). "Jako, że jest to Twoje drugie ostrzeżenie za podobne przewinienie, kara zostaje zaostrzona z 1 punkta na 2 punkty karne. Jeśli nie zgadzasz się z otrzymanym ostrzeżeniem, masz prawo do odwołania u Admina forum" (za porównanie eliminacji komunistów w PRLu do wyrywania chwastów). Potem się wkurzyłem i napisałem na publicznym, że administracja nie rozpatrzyła mojej skargi i pokazałem wspomniane wiadomości: "Za pokazywanie prywatnych wiadomości na forum". Banda lewaków!

Gość gość
Weszłam tam dokładnie jeden raz: nudne, sztuczne, tematy oklepane, ziewac się chce. I ta grafika....blee. I jeszcze ocenzurowane po lewacku? :-D

Gość gość
Forum jest wlasnoscią szwajcarskiej grupy wydawniczej Edipresse i to wlasciciel decyduje o wewnetrznej polityce, dyktuje redaktorom naczelnym czasopism i adminom serwisów jaki ma byc kierunek swiatopogladowy, co jest dozwolone a co nie. Biznes i tyle. Kafeteria pozwala na takie tematy. Cenzura jest wtedy, gdyby to było publiczne panstwowe forum. Wizaz jako prywatna strona moze kasowac co im sie podoba. Jesli tego nie rozumierz to jestes zjebem

Gość gość
Co nie zmienia faktu, że szkoda czasu na zaglądanie tam.

Gość gość
"z 1 punkta " :D