Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niedzialekzofia

Bądz dla mnie facetem ktorego mi nikt nie zastapi a ja astapie Ci wszystkie inne

Polecane posty

niedzialekzofia iza1234453@amorki.pl< br /> Witajcie! Mam 18 lat i mam problem, a mianowicie. Osttanio na imprezie poznalam chlopaka( kolegę moich przyjaciółek) jedna z nim kiedys kręciła, ale nie wyszlo. Napisal do mnie po imprezie, zaczelismy pisac, dzien, dwa, tydzien spotkaliśmy się. Pocałował mnie, i zaczełam mu ufac, zaczelismy byc razem, ale po kilku dniach, napisal mi, ze to za szybko się wszystko dzieje, ze nie umie kogos kochac, nawet z kims byc poniewaz mial duzo problemow przez ten rok, chcialam go pocieszyc ze nauczymy sie razem byc, doceniac wszystko, ale on mnie zbywal, w koncu doszlo do kłótni powiedzial, ze nikt nie potrafi mu pomoc w tym zyciu ktore i tak niedlugo zakonczy, ja do niego o czym On mowi, kazal mi spieprzac ze swojego zycia, powiedzialm, ze trudno, zrobilam. Nie odzywalam sie, sam do mnie napisal.. Chcialem sie tylko zabawic, a ja ze juz wiem, co chcial, a on ze bylam taka naiwna, ja ze dlaczego mnie oklamywal, a on ze nudzilo mu sie, kazalam mu zostawic mnie w spokoju, a ten do mnie " glupia d****o". strasznie mnie to zranilo, ale nie dam sie ponizac, napisalam mu, "Nikt mnie glupia d****a nie bedzie nazywal!!! Nie puscilam sie z nikim, wiec nie masz prawa! Ogarnij sie, a nie kazda dziewczyne od dziwek bedziesz wyzywal!!! Myslisz, ze jak mnie ponizysz to ja sie zabije? Nieusmiech.gif wiem, jakim jestem wartosciowym czlowiekiem, i ktos taki jak Ty tego nie zmieni. Co Sandre tez tak nazwales? Za co? Ze jest ogarnieta i sie na Tobie poznala! Spieprzaj z mojego zycia, nie pisz do mnie wiecej. Nie chce Cie znac." On mi nic nie odpisal, napisal do mojej przyjaciolki, ze ja chce go w dziecko wrobic, zebym sobie frajera znalazla itd.. Ja nie jestem jakąś dziewczyną szukającą wrazen, nigdy nie napisze pierwsza, wstydze się, a to jak On do mnie się odezwal zatkalo mnie. Zrobil to mojej kolezance, ktora go olala, tez jej tak powiedzial, powiedzcie mi czy on ma cos z glowa? wiem, ze jest zalamany po smierci taty, ale nie mozna tak traktowac ludzi, na prawde mi na nim zalezalo.

Gość gość
a ic ty stont