Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kontakt z EX co o tym uwazacie

Polecane posty

Gość gość

powiedzcie mi jak wy sie na to zapatrujecie. osobisic euwazam ze z zandym ex nie powinno sie utrzymywac zadnych kontaktow po rozpadzie zwiazku i pewnie dlatego strasznie w*****a mnie fakt jak byla zona mojego faceta z nim pisze albo jak sie spotykaja na ''kawe'' . nie chce go zmuszac do zaprzestania ktotnatku bo uwazam ze jesli on sam nie czuje ze powinien to zrobic to niech tego nie robi ale czasami sama zaluje ze moimi bylymi nie utrzymuje kontaktu bo wtedy moze wkoncu moj facet by zrozumial ze nie jest to fajne uczucie jak twoj partner wychodzi sobie z swoim/swoja ex.

Gość gość
a co w tym zlego jak dotrzymuje wierosci mezowi spotykam sie z exem od 6 lat- przyjazn.

Gość gość
kontakt ex , może być taki żeby nie przeszkadzał nowemu "partnerowi"

widocznie przyjazn pozostala miedzy nimi aczkolwiek wierze, ze to nie jest mile uczucie gdy Twój partner wychodzi na kawe z ex, mowilas mu w ogole co czujesz ?

Jeżeli się jest z kimś kilka lat, to dziecinne byliby udawanie, ze x lat nie było. Jeśli to są zamknięte rozdziały, to jeśli zostaje kumpelstwo po kilkulwtnim związku, to jest ok. Zauważyłam, ze strach ogarnia osoby niepewne swojej pozycji i siebie. Jeśli spotykacie się z dojrzałym i mądrym facetem, to czego się bać? Jak spotykacie się z dupkiem to bojcie się siebie, ze taki typ jest u Waszego boku.

Gość gość
przyjazn pomiedzy kobieta a mezczyzna? buhahahahaaaaa