Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierwszy seks z nowym partnerem

Polecane posty

Gość gość

... nie jem tabletek, nie uzylismy prezerwatywy, jestesmy dorosli (27/37 lat), bylo dlugo i namietnie, konczyl na plecach/brzuchu. Troche nas ponioslo, w trakcie prosilam, by uwazal, bo znamy sie dosc krotko i nie chcialabym zajsc w nieplanowana ciaze. To czlowiek z tzw "wyzszych sfer", z pozycja spoleczna ect... Bylam zaskoczona, ze opiera sie tylko na wyliczeniach nt mojego cyklu, nie obawiajac o to, ze np. podalam niewlasciwe daty i zwyczajnie chce go "zlapac na dziecko". Oczywiscie nic takiego nie chodzi mi po glowie, ale przy stosunkach przerywanych zawsze jest ryzyko wpadki, zwlaszcza dlugich... a on jakos niespecjalnie sie tym przejal - malo tego, mial prezerwatywy, ale uznalismy, ze ich nie lubimy... To dowod jego lekkomyslnosci czy tego, ze widzi we mnie "dluzsza" partnerke? Jak myslicie?

Gość gość
niby dorosła a takie pierdoły:(

Gość gość
to dowod na to ze ty i on gracie w lotka... :)

Gość gość
piszesz to na powaznie?

Gość gość
oboje myslicie dolna czescia ciala,jestescie siebie warci

Gość gość
opiera się na wyliczeniach? metoda kalendarzyka nie jest skuteczna. Owszem np metoda termiczna jest skuteczna ale nie kalendarzyk. W wiarygodny sposób fazy cyklu możesz sobie wyznaczyć np mikroskopem owulacyjnym albo komputerem cyklu. Ja korzystam z Cyclotestu

Gość gość
boże, jakie brednie. Dorosła osoba nie stosuje antykoncepcji.