Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

BARDZO potrzebuję pomocy chodzi o receptę

Polecane posty

Gość gość

Witam, Dostałam receptę z refundacją (odpłatność 50%) ale ja nie mam ubezpieczenia zdrowotnego!! Byłam u lekarza prywatnie i mnie po prostu nie zapytał... nie chcę żeby mój lekarz dostał jakąś karę czy mogę w aptece zapłacić po prostu 100% za lek bez żadnych konsekwencji dla lekarza? Jak to jest? BARDZO BARDZO mocno proszę o informacje. W necie nic mogę znaleźć konkretnego.

Gość gość
Zawsze jest możliwość realizacji recepty ze 100% odpłatnością. Idź do apteki i powiedz jak sprawa wygląda. Swoją drogą, 10 lat pracuję w aptece a tak uczciwy pacjent mi jeszcze nie trafił żeby sam się upomniał o liczenie na 100%. A co masz na tej recepcie? Może to groszowa sprawa...

Gość gość
cytotec głupi podszywie

Gość gość
Furaginum to groszowa sprawa ;) Idż smialo do apteki. Na 100% zapłacisz 7,32 jeśli dostaniesz tą z list refundacyjnych(Teva) a może mają w dobrej cenie tą z Adamedu ;) Jak nie patrzeć kwestia paru złotych.

Gość gość
Dzięki wielkie :)

Gość gość
Nie ma za co ;)

Gość gość
04.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość Furaginum to groszowa sprawa oczko.gif Idż smialo do apteki. Na 100% zapłacisz 7,32 jeśli dostaniesz tą z list refundacyjnych(Teva) a może mają w dobrej cenie tą z Adamedu oczko.gif Jak nie patrzeć kwestia paru złotych. :D:D:D:D:D JAAAAAAAAAAAAAAAAA.................. Ja pracuje w irlandii dla TEVA!!!!!!!!!

Gość gość
No i jak to się ma do tematu że pracujesz dla Tevy? :o