Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiku mikuuu

Dlaczego brunet nie dostrzega fikusnych wdzięków

Polecane posty

Gość fiku mikuuu

? 😭

Gość gość
Bo jesteś brzydka k***o

Gość zawsze sexy
pewnie ma Tomasz na imie i dlatego tak

Gość gość
albo Mariusz

Gość gość
dla mnie jest różnica, bo zakochałam sie w brunecie Mariuszu a nie Tomaszu

Gość gość
Ja jestem brunetem ale wiesz, wydaje mi się że trochę p**********a jesteś ;)

Gość gość
Odpowiem ci na pytanie autorko. Żaden normalny facet (także brunet) nie zwiąże się z kobietą pozbawioną klasy. To co sobą reprezentujesz to dno, żadna kobieta nie posunie się do takiego skamlania o uczucie. Możesz moją wypowiedź skomentować równie głupawym tekstem jak ten o ataku mam to gdzieś. Ale mi jako kobiecie przykro się czyta twoje wypociny. Wstydzę się, że mam tę samą płeć. fujj...

Gość gość
może ta fiku sie zgrywa? moze się nudzi? może... moze nie jest nienormalna....

Gość Zuzanna Amelia ææ
Czesc Fikusna. Dalej maglujesz bruneta ?

Nie wstydź się droga bycia kobietą. Nie zgadzam się, ale to twoja opinia, akceptuję, nie mam ochoty na dyskusje, które nic nie wniosą.

Gość gość
Zgrywa się robiąc z siebie regularnie idiotkę? Fajny mi zgryw :D Zaraz znowu ktoś się wnerwi, opublikuje jej zdjęcia a ta zacznie płakać jaka wielka krzywda się jej dzieje. Jeśli ktoś ma problemy z głową powinien być leczony.

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] fiku mikuuu Nie wstydź się droga bycia kobietą. Nie zgadzam się, ale to twoja opinia, akceptuję, nie mam ochoty na dyskusje, które nic nie wniosą. x Błaźnie, nie zrozumiałaś. Wstydzę się nie tego, że sama jestem kobietą, ale tego, że takie żałosne imitacje kobiet jak ty też uważają, że są kobietami. Nie mam ochoty należeć do tego samego rodzaju ludzkiego co ty. To mi uwłacza.

Gość gość
Jednak błazen :) Nie jesteś biedulka, tylko masz nierówno pod sufitem. Z wyglądu stara baba, z zachowania kilkuletni niedorozwój.

Gość gość
Przygotuj sobie kolejną ckliwą historyjkę o tym jak bardzo jesteś tu krzywdzona. Bo źli ludzie cię nie lubią, brzydko nazywają, a doprowadzeni do ostatecznośc**publikują zdjęcia. Biedulko :D

Gość gość
Ja mam się całkiem nieźle :) nie muszę żebrać o żadnego bruneta :) Może pomyśl o tym dlaczego ty musisz robić to codziennie.... :)

Gość gość
musze się zgodzić fiku prezentuje żenujący poziom ani to zabawne, ani fajne.. zwyczajnie- żal.pl

czy ja na kafe kiedykolwiek przedstawiłam ckliwą historię? Nie rozumiem takich ludzi, rozumiem autorko, że na którymś temacie wypowiedziałam sie o Tobie nieprzychylnie, przykro mi, że tak Cię to zabolało.

Gość gość
Nie, nie zakładam tu tematów, choć zdarza mi się w niektórych wypowiadać. Irytuje mnie jednak, że robisz z tego forum bagno i piaskownice. Poważni ludzie przychodzą tu z poważnymi problemami i chcą otrzymać radę. A ich problemy giną, bo ty robisz tu cyrk. To nie jest forum dla niepełnosprawnych umysłowo troglodytów, więc bądź łaskawa, albo zachowywać się normalnie, albo znajdź sobie miejsce, gdzie znajdziesz podobnych sobie. Żal.pl może być ;)

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] fiku mikuuu czy ja na kafe kiedykolwiek przedstawiłam ckliwą historię? Nie rozumiem takich ludzi, rozumiem autorko, że na którymś temacie wypowiedziałam sie o Tobie nieprzychylnie, przykro mi, że tak Cię to zabolało. ----------- ktoś by pomyślał fikuśna, że to prawda, że poza głupawymi tekstami dla idiotów i idiotek potrafisz się wypowiedzieć w jakimkolwiek temacie... skecz dnia :D

Gość gość
Jest prosty sposób na nauczenie porządku osób, które nie potrafią się zachować w sposób cywilizowany: prowadzenie w zakładanych przez nich tematach rozmowy na jakiś nieco mądrzejszy temat. Zatem: co macie dziś na kolację?

Gość gość
nie mamy kolacji, siedzimy w pracy

Gość gość
Ja też nie mam. Dieta. A lodówka pod ręką :(