Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wineta

Reklama t mobile

Polecane posty

Gość Wineta

Ostatnio spędziłem ok dwóch godzin w hipermarkecie carrefour gdzie na okrągło puszczali reklamę t- mobile .To ta gdzie w windzie wyświetla się napis LIMIT,a jedna idiotka cały czas nadaje jakie to teraz t-mobile ma świetne taryfy ,a na końcu dodaje "a nie mówiłam,że mówiłam?" .Ogladanie / i słuchanie / tej reklamy jednorazowo jest dla mnie karą ,ale to co przeżyłam w czasie mikołajkowych zakupów ,to już był horror.

Gość gość
widzę,że nie tylko mnie drażni ta reklama, jak widzę, że będzie to przełączam kanał... dla mnie to najgorsza reklama 2013 , powinni za to jakąś nagrodę złotego buraka albo złotego rzyga dostać, uszy rzygają mi już tymi dennymi tekstami i jeszcze ten paskudny dziecior co sie wali ręką w czoło i grubas mówacy "pamiętam, bez limitu" dobrze,że mam 6 zł na koncie w t-mobile i jak tylko skonczy mi sie waznosc to wywalam kartę sim i przechodze do plusa albo play :D

Gość gość
BEz limitu to mi jedynie przychodzi spamu w t-mobile, od 1 grudnia do dziś (mamy 5 grudnia) otrzymałam około 9 niechcianych smsów, jeden to spam, że wygrałam 10039393 zł , drugi to weź udział w loterii, trzec**przejdz do taryfy , czwarty zrób pakiet minut , piąty stan konta się kurczy doładuje, i 3 smsy o tym,że mogę doładować tel na doladowanie. t mobile itp. mam tego dosc!!!!!!!!!!!! mam też telefon w PLAY gdzie nie dostałam od 5 miesięcy ani jednego niepożądanego smsa!! a w tmobile co miesiąc mam okolo 10 smsow jak nie wiecej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! w dodatku mam prblemy z tą siecia, kiepsko łączy, zaraz jak moja rodzina przejdzie do play (DO CZEGO ICH Naamówiłam) to wywalam numer z ti mobajla

Gość gość
poraża mnie tępota w wyrazie twarzy tej blondyny z windy która mówi mówi "mówiłam że mówiłam "

Ale takie drażnienie ludzi jakąś durną reklamą odnosi sukces, bo dzięki temu ta reklama jest pamiętana przez tych których wkurza. Durna, pusta ale niektórym działa na podświadomość i po jakimś czasie jak już nawet nie pamiętają tej reklamy, w niektórych głowach włącza się myśl "T- Mobile miało jakąś tam ofertę" i bezmyślnie idą do nich po telefon. Zauważcie, że w Polsce ludzie mniej reagują na reklamy pozytywne, a o smętach, bulwersach długo się gada...

Gość gość
to akurat nieprawda, ja porównuję oferty, najabrdziej opłaca mi się w play gdzie jak przeliczę za 5 zł mam albo 15 minut rozmow, albo 55 smsów a do tego internet darmowy , w t mobile za tyle samo , za 5 zl mialabym 16-17 smsow , a minut to chyba z 8 , do tego żadnego internetu , więc mało mnie obchodzi co gadają w reklamach

Gość gość
mnie tez wkurza..

Gość gość
zresztą widzę po moich znajomych, większość ma w play albo w orange, więc o czymś to świadczy chyba, a w t-mobile znam dosłownie jedną dziewczynę i ma tel tylko dlatego,że jej ojciec jest klientem biznesowym, a nie od dziś wiadomo,że t mobile chyba bardziej dla firm sie nastawia niz dla prywatnych

Gość gość
pozytywne reklamy? pamiętam je lepiej :) np. psy ze sztucznymi zebami (pedigree) albo ikea - daj spokoj dom to frajda przestrzen i czas do bycia razem :) reklamy nie muszą być beznadziejne by zostać zapamiętanymi, ale skonstruwać dobrą,zabawną reklame to juz sztuka

Gość VinceVega
Carrefour przygotował całkiem niezłą reklamę na święta (na YT pod tytułem "Carrefour odliczamy superofertami do Świąt ") w podobnym stylu (z motywem muzycznym) zrobiło też UPC ale wyszło już gorzej