Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jesteśćie przygotowani na nadejśćie Oraknu XAWIER

Polecane posty

Gość gość
dzię- ku - je - my! Dobranoc

Gość gość
Idźcie spać! Ten cały huragan to kolejna lipa.

Gość adjmunjgj
Ja sie boje Boze, jak tam u was? Cichnie cos!?

Gość gość
Centrum - u mnie "cisza jak makiem zasiał".....mocniej już wiało kilka godzin temu. Imgw czyli "I my goowno wimy".

Gość Shooting star
U mnie przez chwilę już spokojnie było, a teraz znowu wieje tak, że zaraz mi chyba drzewa polamie :( jestem z Częstochowy

Gość gość
U mnie coś się zaczyna na ostro......coś w rodzaju burzy z bardzo silnymi i jasnymi wyładowaniami atmosferycznymi...bardzo ostre huki i błyski. Centrum Pl.

Gość gość
okolicy u mnie nadal wieje i jest snieg

Gość gość
slaby ten orkan

Gość POŁUDNIE POLSKI
Matko, ale się nawaliłam! :D Całą noc robiłam pokaz na su, dosłownie wszystko miałam w o*****e :D

Gość gość
orkan zawial ciebie na su a zetony zarobilas?

Gość gość
w Gdańsku zawieja śnieżna, ale na sile wiatr nie przybiera dość mocno wieje od kilku godzin

Gość gość
Politycy doprowadzili do tego, że kiedy czytam: "PREZYDENT BYŁ NA PREMIERZE..." To nie wiem, czy to relacja z wydarzenia kulturalnego, czy skandal seksualny.

Gość gość
jak kulturalnie to i ja dorzucę cos od czasu do czasu

Gość gość
Mąż wyszeptał namiętnie: Zwiąż mnie i rób co chcesz. Związała i pojechała do klubu

Gość gość
U mnie wieje że o ja pieprze! W jednym z pokoi mam jeszcze stare okno, myślałam ze mi je w nocy wyłamie.

Gość gość
Jeśli uważasz, że kobiety to słaba płeć, spróbuj w nocy przeciągnąć kołdrę na swoja stronę.

k***a musiałam wyjść do sklepu prawie się w******am tak wieje drzewa poprzewalane prądu nie ma wiatr porwał mewe i cisną ją w okno balkonowe szyba lekko pękła

Gość gość
Dzień dobry, północ się kłania. Wpadnę na dłużej po 16-tej. Oby kiedyś nas to nie dopadło chachacha: Oddaję ukłon - znam przecież drania: Ta twarz, ten uśmiech i ten błysk w oku.. To miły facet, znam go od roku. Jakże u diabła on się nazywa? ...Dziura w pamięci. Czasem tak bywa. Wtedy myśl smutna w głowie się rodzi: Nic nie poradzisz - starość przychodzi. Z trzeciego piętra schodzę radośnie, Bo w kalendarzu ma się ku wiośnie, No i spaceru gna mnie potrzeba Zwłaszcza, że słońce i błękit nieba.. Gdy juz po parku idę alei Nagle pot zimny koszulę klei, powiem pytanie w głowie mi tkwi: Czy aby kluczem zamknąłem drzwi? W śpiesznym powrocie znów myśl się rodzi: Nic nie poradzisz, starość nadchodzi. Siedzę i czytam. Nagle myśl żywa Jakimś pragnieniem z fotela zrywa. Robię trzy kroki, staję przy szafie I jak to cielę na nią się gapię... Pojęcia nie mam po co ja wstałem? Czego tak bardzo i nagle chciałem? Oj, coraz bardziej mi to juz szkodzi, Że ta nieszczęsna starość nadchodzi. Jadę na urlop, prasuję spodnie, Żeby wśród ludzi wyglądać godnie. Biorę walizkę, pędzę nad morze.... Lecz tam miast śledzić dziewczyny hoże, Zamiast podziwiać plażowe akty... ...Czy wyłączyłem wtyczkę z kontaktu? Może dom spłonął? Strach we mnie godzi . Tak to jest kiedy starość nadchodzi. Żeby nie znaleźć się kiedyś w nędzy Zaoszczędziłem trochę pieniędzy. W dużej kopercie, zamkniętej klejem, Dobrze ukryłem je przed złodziejem. I teraz... Juz od paru miesięcy Nie mogę znaleźć moich tysięcy. Ech nie pojmiecie tego wy młodzi Jak milo żyć gdy starość nadchodzi. Pomimo moich najlepszych chęci Nie zawsze mogę ufać pamięci. Więc by jej pomóc, a przez nią sobie Czasem na chustce węzełki robię. A potem jeden Bóg wiedzieć raczy Co który węzeł ma dla mnie znaczyć? Choć mi się nawet nieźle powodzi, wciąż mam kłopoty. Starość nadchodzi. Dwa razy dziennie-raz po śniadaniu, A potem w obiad, po drugim daniu Zażywam leki, tabletki białe: Cztery połówki i cztery całe. Często się pieklę (bom nie aniołem), Gdy w obiad nie wiem czy rano wziąłem Tę gorycz klęski wątpliwie słodzi Wiedza, że oto starość nadchodzi. Żuję kolację-w niej polędwica Me podniebienie smakiem zachwyca. Pogodnie dumam o tej starości.... Czy ona musi stale nas złościć? Przecież jest piękna. Masz sporo czasu.. Chcesz iść nad wodę albo do lasu, To sobie idziesz - nikt ci nie broni, Z łóżka zbyt wcześnie też nikt nie goni, Bowiem nie musisz gonić do pracy Jak wszyscy twoi młodsi rodacy. Co prawda wigor z wolna przekwita, Lecz po co wigor u emeryta? Podwyżki pensji już nie wyprosisz, Należną gażę poczta przynosi... Spokojnie patrzysz jak świat się zmienia, Gdyż wiek ci daje mądrość spojrzenia... Więc wiwat starości! Niechaj nam służy, Nawet gdy trochę chwilami nuży. Bowiem-jak sądzę-w tym jest rzecz cala, By jak najdłużej ta starość trwała... Wiersz Reinera Kerna, spolszczył (i uzupełnił): Tadeusz Rejniak

Gość gość
początek wiersza się zgubił: Idę ulicą, ktoś mi się kłania

Gość gość
u mnie pochmurno i wieje, ale bez rewelacji

Gość gość
dzien dobry

Gość gość
Jakie jest najgorsze połączenie dwóch chorób? Alzheimer i sraczka. Biegniesz... ale dokąd?

Gość gość
haaaaaaa, ale się usmialem!!! dobreeee!!! A co tam w Gdyni slychac? Jest kto? Podobno swiata nie widac

Gość gość
u mnie w okolicach Legnicy wieje i padal snieg

Gość gość
a helskie kamery pokazują jak fale przelewają się przez falochron

Gość gość
Xavier niegrzeczny chłopczyk, ostro daje!

Gość gość
do kiedy to ma trwać?

Gość gość
-Wypijmy za błędy! -Nie mam tyle wódki!

Gość gość
Pesymista widzi ciemność. Optymista widzi światło. Realista widzi tunel. Maszynista widzi trzech debili stojących na torach.