Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natiiiiisisisisis

powie mi ktos co to jest zaciskanie nog pochwy

Polecane posty

Gość natiiiiisisisisis

nie wiem jak to opisać, ale już od dziecka tak robię i nigdy nie spotkałam się z kimś kto by też to robił.. mianowicie biorę nogę na nogę i mocnymi i szybkimi r*****i je zaciskam tzn. udam mocno ściskam około 5 minut.. tak długo aż poczuję takie szybkie pulsowanie pochwy które trwa około minuty i jest ono bardzo przyjemne, ale również uniemożliwia dalsze ściskanie nóg i później czuję się bardzo przyjemnie. najgorsze jest to, że robię tak od około 15 lat (tyle tylko pamiętam, mam 20 lat) i nie mogę się tego odzwyczaić. uzależniłam się od tego uczucia, jak już zacznę tak robić to po przyjemnym pulsowaniu pochwy odczekam 10 minut i zaczynam od początku, robię to tyle razy aż strasznie chce mi się siku i już przestaję. jest to straszne, bo gdy jestem gdzieś przy ludziach i założę nogę na nogę to nie potrafię się powstrzymać od robienia tego, nie umiem się z tego wyleczyć oraz nie umiem też przestać ściskać nóg bez pulsowania pochwy, mam wtedy taki niedosyt, nerwy.. proszę mi powiedzieć co to jest, jak się tego nawyku pozbyć, jest to dla mnie bardzo uciążliwe i ciekawa jestem czy jest tu ktoś taki jak ja..

Gość masturbujesz sie i dochodzisz
:P tez zaczelam wczesnie, to byl blad... ;)

Gość masturbujesz sie i dochodzisz
ale nigdy nie chodzilo o zaciskanie nog jak byly noga na noge. jak Ty to robisz? :D musze sprobowac ;)

Gość natiiiiisisisisis
to nie jest masturbacja, bo przezywam inaczej orgazmy, to nie ejst takie uczucie. poza tym ja tak robię od dziecka..

Gość gość
Jak to nie jest masturbacja? Przecież ewidentnie stymulujesz łechtaczkę.

Gość gość
oczywiscie ze to masturbacja

Gość gość
ha ha jakbym czytala siebie :p tylko ja to robie zwykle podczas snow heh o wiadomym temacie wtdy zaciskam nogi razm i czuje tam bardzo mile pulsowanie :p

Gość gość
pewnei masz uda jak ze stali

Gość gość
macica ma rogi

Gość gość
mam podobnie, od wieeelu lat - ale nie jest to regularne; leki uspokajające pomagają

Gość gość
Mam to samo. Ale niestety próbując masturbowac sie w inny sposób...nie udaje mi sie to. Boje sie ze tylko tak mogę dochodzić do orgzmu. A facet mnie nie zaspokoki