Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nienawidze kobiet ale nigdy im tego nie powiem

Polecane posty

Gość gość

mowie swojej obecnej ze kocham po to by w********ic c*** i kazda z was suk sie latwo na to nabierze bo kobiety nie mysla rozumem ale c**a i hormonami- nienawidze waszych malych umyslow a na tym forum to widac tak wyraznie ze nie macie nawet krzty logicznego myslenia ale z tego powodu latwo mi sie zyje panienka za darmo posprzata , nagotuje, c*** wystawi

Gość gość
a ja nienawidze facetow.Ktos dobrze powiedzial,ze to podgatunek.Nadajecie sie tylko do wyra na kilka razy,i do przynoszenia kasy:D,a wasze topiki,szczegolnie tutaj,na kobiecym forum,sa tego dowodem,ze kozak w necie,peezda w swiecie:D,zegnam ozieble ze łzami w kroku:D🖐️

Gość gość
poczytaj se topiki durnych dziwek i zamknij morde - chyba ze penisa chcesz twoje durne c**y kolezanki wierza ze facet co zle traktuje poprzednia dziwke potraktuje ja lepije a co ona zlota c*** ma czy coc

Gość olgggggggaaaaaaa234
Kolego Ty masz chyba źle pod sufitem! Takich kobiet jest sporo to fakt. To że nie są w stanie wyzwolic się spod terroru to tylko pozornie ich wina. Poza tym istnieje też MNÓSTWO mężczyzn w podobnej sytuacji. Tylko oni o tym nie mówią, bo jest im wstyd jeszcze bardziej niż kobietom. Też nie są w stanie się obronic. Co więcej, nie zgłaszają aktów przemocy na policję bo często spotyka się to z wyśmianiem i cierpią dalej! Więc morał z tego taki: katem i ofiarą może byc zarówno męzczyzna jak i kobieta. Z naciskiem na "zarówno"!!!!!

Gość gość
takich jak ty,to sie z wyra noga spycha:D,kolejna sfrustrowana c**a:D,znowu w zyciu ci nie wyszlo?buhahaha i nie wyjdzie:D... moze znajdziesz rozmowczynie na topik:D

Gość gość
nie tylko to po prstu kobietom trudno sie mysli bo sie one kieruja hormonami w c***e - latwo taka zmanipulowac wystarczy potuchac penisem w c***e i taka skacze jak zahipnotyzowana - on cacy on caly swiat cudowny - a facetowi wtedy latwo bo ona wszystko dla niego robi smiac mi sie chce jka koleznaka mojej dziewczyny powiedziala jej cos na moj temat co bylo prawda a moja dziewczyna nie uwierzyla i zerwala znajomosc a wystarczylo tylko r*****ie z mojej strony kobitki to macie male mozgi i nienawidze was ale wasze c**y to za to dziekuje

Gość gość
buhaaaa...uczony sie znalazl.Co za elokwencja slowa.Ty sie wyslowic po ludzku nie potrafisz,a to juz swiadczy o twoim TYLKO,albo az 2cyfrowym IQ:D W jakim celu zakladasz te prowokacje?Znam sposob na nude,idz sobie pomemlac dziabąga swojego(czytaj penisa:D),moze spuscisz frustracje i glupote🖐️

Gość gość
Masz tępą kobiecego, jaki masz problem skoro do siebie pasujecie? :D

Gość prawictwo pospolite128
nie dobrze

Gość gość
Masz tępą kobietę, jaki masz problem skoro do siebie pasujecie? :D

Gość gość
kazda z was madrych kobiet by piszczala ze mnie kocha oczywiscie wam nigdy wprost nie powiem co mysle bo po co? wole mowic mile rzeczy by miec dziwke darmowa, sprztaczke no i kucharke - co ja glupi jestem? i wyperdalajcie k***y z tymi opiniami kazda z was by piszczala c**a jak by ja r****lo tylko do tego sie nadajecie

Gość gość
moja kobieta tak tepa jak wy wszystkie madre - ma prace sukces i ladna jest ale w glowie jej sie nie zapirdoli ze jej kochaniutki tak by napisal bo taka sama jak wy wszystkie k***y ktorych faceci jesli takowych macie robia co chca za waszymi plecami durne c**y