Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ODŻYWKA DO RZĘS GDZIE KUPIĆ

Polecane posty

Gość gość

Gdzie można kupić bardzo dobrą odżywkę do rzęs? np wydłużającą? bo w drogeriach nie ma. A w aptekach?

Gość gość
pomoże ktoś?:(

Gość gość
Najlepsza jest revitalash, można kupić na allegro, kosztuje ok. 350 zł ale efekty są z******te. Koleżanka używa i w miesiąc rzęsy jak firanki... Gdyby nie to że zaciskam pasa to sama bym się zdecydowała patrząc na jej oczy teraz :(

Gość gość
a oprócz internetu to gdzie można takowe nabyć?

Gość gość
Z tego co wiem to mają ją w niektórych salonach kosmetycznych, sprawdź na stronie producenta, ale chyba w salonach są droższe jeszcze, bo marża

Gość gość
Kup olejek rycynowy w aptece i wcieraj w rzęsy.

Gość gość
"Kup olejek rycynowy w aptece i wcieraj w rzęsy." Popieram ja olejku używam od lat. Jestem dumna z moich rzęs. A miałam z nimi kłopoty. Kupisz go w aptece 4zł.

Gość gość
lub odzwyka la biotica na bazie olejku rycynowego, witamin itd. Zeby efekty wydłużonych rzęs sie utrzymywały to trzeba stosować ciągle ten revitalash; powoduje to wydłużenie fazy anagenu, bo wzmocnienie cebulek włosa, czy właściwie brodawki jest bardzo trudne.

Gość gość
w aptekach można kupić są rózne np revitalash ale dobre chociaz skuteczne

Gość gość
Polecam Ci olejek rycynowy, działa cuda, tylko musi być używany regularnie. Przyda Ci się również odżywka arganowa. Jeśli chcesz, żeby Twoje rzęsy już teraz wyglądały pięknie, polecam Ci te sztuczne rzęsy http://www.neicha.pl/kategoria/rzesy-strip-lashes-na-pasku/luksusowe-rzesy-504, które nie obciążają naturalnych rzęs, są proste w aplikacji, doskonale się trzymają, wyglądają bardzo naturalnie.

Gość gość
Najlepiej kupić taką odżywkę na stronie Apteki pod Smokiem bo mają tam naturalne produkty i odżywki

Gość Panna_Migotka88
Najlepszym póki co dla mnie preparatem na rzęsy jest żel witalizujący Belcils - wyraźnie odżywiło i przyciemniło mi rzęsy. Kupiłam z tej serii też tusz rzęs i oko jest fajnie powiększone a rzęsy zdecydowanie dłuższe.