Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

okrycie na nogi czy śpiworek do wózka spacerówki

Polecane posty

Gość gość

Witam, chcę kupić wózek, wszelkie akcesoria do niego można kupić dodatkowo. Co jest lepsze dla malucha w sezonie jesień/zima - okrycie na nogi czy śpiworek? Czy może warto kupić jedno i drugie? Dziecko będzie miało jesienią ok pół roku.

Gość gość
ja mam cos takiego, www.mamissima.pl/akcesoria_dla_niemowlat/jj_cole_collections_-_spiworek_original_navy_maly.html do wózka do nosidła do wszystkiego, mega przyjemne i ciepłe szczerze polecam.

Gość gość
a korzystałaś z tego również jesienią? Bo zastanawiam się nad tym, czy taki śpiworek nie jest za ciepły na np październik. Z drugiej strony, czy taka tradycyjna osłonka na nogi jest potrzebna? Może dałoby radę oblecieć w takie chłodniejsze jesienne dni przykrywając nóżki kocykiem, a jak już temperatury będą niższe to założyć cieplejszy śpiworek? Ten twój śpiworek to jest uniwersalny do różnych wózków?

ja mysle zee chyba spiworek lepszy bo wtedy jest latwiej dostosowac do roznych por roku, a okrycie na nogi tlyko na zimne i bardzo zimne dni.. jakby co to z feretti maja bardzo fajny spiworek 2w1