Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosciowa801

czy ja jestem staroswiecka i zacofana czy ten swiat zwariowal

Polecane posty

Gość gosciowa801

odwiedzilam moja siostre cioteczna i mialysmy wyjsc na miasto i ona postanowila sie przebrac.w pewnym momencie wszedl do pokoju jej ojciec a ona jakby nigdy nic zdjela bluzke,zaczela innej bluzki szukac w szafie i tak bedac w samych spodnich i staniku gadala sobie z ojcem.nie wiem,moze ja jestem jakas uposledzona umyslowo albo zacofana,ale mi to sie w glowie nie miesci taka zazylosc.przed moim facetm to moge sobie sobie stac w stankiu ale nie przed moim ojcem:Ono niby nic strasznego ale to chyba naturalne,ze ostatnimi osobami przed ktorymi chcemy sie rozbierac to nasi rodzice??

Gość gość
na plaży też sie nie rozbierzesz do stanika? :O przed obcymi ludźmi? bez przesady ja nie widze nic niestosownego w tym,w domu czuje sie swobodnie w koncu to moi rodzice. przed bratem tez prawie nago paraduje nic w tym złego na plazy tez tylko w stroju kąpielowym dwuczęściowym i to też jest normalne byleby nie pokazywac c**ki cyckow tylka ale bielizna to nie nagość

Gość gość
Rodzice ostatnimi osobami?! A czy to przypadkiem nie oni jako pierwsi widzieli Cię goluteńką...? Ja tam nie widzę nic niestosownego w pokazywaniu się w staniku wśród domowników. Nie raz przeparaduję w majtkach i biustonoszu z łazienki do pokoju, mijając mamę, tatę i 27letniego brata po drodze.

Gość gość
Dla mnie to jest normalne.

Gość gosciowa801
ale na plazy sa wszyscy prawie nago.od tego jest plaza.jesli na plazy faceci lataja w obcislych kapielowkach,nie znaczy,ze maja w takich obcislych gaciach latac po domu.to dwie rozne sprawy.ja tez moge nosic bikini na urlopie ale nie widze powodu by chodzic w skapym bikini po domu.

o matko dobra, latanie w bieliźnie po domu ch*j wie po co jest dziwne ja to w ogóle nikomu nie lubię pokazywać się bez ubrania ale ona tylko z nim gadała szukając bluzki :O:O:O

Gość gość
no taaaa mamy kapitalizm popatrz co jest w Stanach jak zyja ludzie w Europie zachodniej i bedziesz wiedziala ....jaki syf nas czeka ,niestety syf gnoj dno totalny brak kultury morali niczego ot....demokracja i p********e pomarancze wreszcie dla wielu w sklepach !!! szkoda tylko ze nie zauwazaja tego syfu i zycia bez zasad naplywajacego wraz z tymi ykhmmm "pomaranczami"

Gość gosciowa801
a ja bym poczekala az ojciec wyjdzie.to mi sie wydaj***ardziej zdrowe,tymbardziej ze u nas wszystkie kobiety w rodzinie maja duzy biust.jeszcze jakby miala male piersi chowajace sie w staniku to ok ale ona ma duuuze cycki.jakos mnie zniesmaczylo:O