Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mija 10 lat odkąd Polska jest w Unii Europejskiej

Polecane posty

Gość gość

1 Stycznia 2014 roku minie równo 10 lat od wejścia Polski do UE. Za kolejne 10 lat młode pokolenie nie będzie już pamiętało czasów gdy Polska była poza UE.

Gość gość
do UE weszliśmy 1 maja 2004, glupi cwelu od moszny :o jakim cudem ty ta politologie skonczyles? :o

Gość gość
Z kolei w NATO jesteśmy już od 14 lat, od 1999. W okresie 1991-1999 Polska była militarnie niezależna. Wcześniej, w latach 1955-1991, Polska należała do Układu Warszawskiego (militarnego sojuszu skupionego wokół bratniego Związku Radzieckiego).

Gość gość
Mam na myśli daty roczne.

Gość gość
daty roczne masz na mysli??? :o ty w ogóle nie myślisz, debilu :o

Gość gość
jak skończył rodzice zanieśli świniaka

Gość wiersz sprzed 10 lat
Siedzą w pociągu ważni Unici, Grubi, nadęci, lekko podpici, Wiozą do Polski ustaw czterdzieści, Każda w wagonie ledwo się mieści, Pierwsza zawiera setki koncesji, Pewną przyczynę rychłej recesji, Druga przynosi drogą benzynę, Kolejną naszych nieszczęść przyczynę, Trzecia wprowadza nowe podatki, Podnosi VATy, akcyzy, składki, By "ludzie pracy" pieniądze mieli, W kieszeniach swoich przedstawicieli, Czwarta rozwala polskie mleczarnie, Wszak smrodu i brudu to wylęgarnie, Piąta morderców od kary zwalnia, W więzieniach będzie miła sypialnia, Szósta pomnoży nam urzędników, W siódmej są wzory nowych pomników, W ósmej feminizm i parytety, Wybierz cymbałów - byle kobiety, W dziewiątej instrukcja indoktrynacji, Za hojną kasę z Eurodotacji, Aktorzy, panienki i dziennikarze, Wyklepią wszystko, co im się każe, Za szkolnej dziatwie, Przyniesie chlubę, Udział w błękitnym Eurojugent, Miłość do Unii w wierszu, w piosence, Wszystko co robisz, nawet w łazience - Robisz dla Unii, pamiętaj o tym, Inaczej szybko wpadniesz w kłopoty, Nie skończysz studiów, Wylecisz z pracy, Eurogestapo zrobi cię na "cacy", W dziesiątej i dalej, Czytać się nie chce, Można z pociągu wyskoczyć jeszcze...

Gość gość
Zaliczyłem ze 45 egzamianów i obroniłem pracę licencjaką na "4". A moi rodzice na Wydziale nie byli ani razu. Wszystko uczciwie.

Gość gość
"Siedzą w pociągu ważni Unici," Nie unici tylko uniokraci

Gość gość
cala ta Unia to jedna wielka pomylka

Gość gość
zaliczyła= debil bo co to za egzaminy! nie zaliczyła= debil bo kto tego nie zalicza dopasowywanie rzeczywistości do wyobrażeń Ja! Ja! I tylko Ja! To się chyba sophilizm nazywa. Koniec, kropka. Z ograniczonym umysłem, "samodzielnym" nie dyskutuje się. To Wyższy stopień idiotyzmu. Dyplomowany :) P.S. Ja też w starym systemie. Było ciężej, większe wymagania narzucone, samodzielnie trzeba było łamać się i ZDAĆ. Teraz mniejsze wymagania, samemu muszą się złamać i NAUCZYĆ, nikt nie narzuca wymagań. Ocenia. Jak chce lub mu się nie chce. :) Selekcja ta sama a inaczej robiona. Zmienił się styl.