Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyźni to frajerzy wystarczyło przefarbować się na blond i moge mieć każdego

Polecane posty

Gość gość

Odkąd jestem blondynką wyrywam nalepsze ciacha, mam każdego, który mi się spodoba.. bawię się nimi. Pobujam się na imprezie, potrzymam za rączke, daję się całować (ale nie liże się z nimi) bawić włosami, głaskać, przytulać, tańczyć..a potem, jak który mnie szuka albo się odzywa to daje kopa w d**ę. TAKA MOJA ZEMSTA

Gość cytrynowy sorbet
a na kim sie mscisz?

Gość gość
na kolesiu, który mnie olał... i który mówi, że to ja go olałam.. niech będzie zazdrosny

Gość gość
no właśnie, ty ejsteś tylko blond panienką do potrzymania za rączkę, do przelizania się, ba można poprzytulać się - ale do niczego więcej ;) bo i tak nikt nie chciałby się na dłuzej związać z Tobą wiedząc jak masz "poukładane" w głowie ;)

Gość cytrynowy sorbet
skoro cie olal to ma cie w tak zwanej pompce a skoro ma cie tam gdzie ma to jest mu to obojetne z kim ty sie trzymasz za raczke nie sadzisz? ergo - obawiam sie ze twoja zemsta wali nieco obok celu...

Gość gość
oj nie nie.. bo on myśli, że to ja go olałam.. a sam jest ciotą bo nie umiał się postarać o kobietę.. a poza tym czas się bawić i kręcić...a miłość nie istnieje.. Nie długo z tym kończe

Gość gość
bo ja go kocham, ale jest tak jak w telenoweli

Gość gość
a może Ty byś się księżniczko postarała jak Ci zależy, a nie czekała na gotowe? To nie średniowiecze, ani bajki, tylko życie, i przez takie gry zostałaś na lodzie, na własne życzenie

Gość gość
nikogo nie przeruchałam ;)

blondynek to ja nawet wózkiem z hipermarketu nie popycham omijam szerokim łukiem

Gość gość
haha :) ale pierwsze co zwróci uwage faceta to blondynka

Gość gość
ja od dawna wiem, że muszę się postarać.. ale on chyba mnie już nienawidzi, muszę to jakoś zagrać

Gość gość
To smutne autorko, że musiałaś aż zmienić kolor włosów, żeby ktoś w ogóle zwrócił na ciebie uwagę.. Biedactwo :( Ja mam powowdzenie bez względu na kolor włosów.

Gość gość
nie chce się ******* chcę się pobawić.... to coś trzymam dla tego jedynego, a nie dla byle kogo z pierwszej lepszej imprezy.. sorry, taka prawda..

Gość gość
"To smutne autorko, że musiałaś aż zmienić kolor włosów, żeby ktoś w ogóle zwrócił na ciebie uwagę.. Biedactwo smutas.gif Ja mam powowdzenie bez względu na kolor włosów. " źle to zainterpelowałaś, wcześniej też miałam powodzenie, ale teraz to ja wybieram, a nie mnie wybierają czaisz?

Gość gość
no i bardzo dobrze, rób co chcesz;)

Gość gość
sorry, zinterpretowałaś.. kliknełam pierwszą sugestie słownika

Gość Alexander_Fredro
ty wybierasz? a co mianowicie wybralas? ZEMSTE? :D

Gość gość
tak, zemsta jest bez zobowiązań..a związki tak.. zwłaszcza z osobami, które do nas nie pasują

Gość gość
Czyli dobrze zinterpretowałam jednak :P Nie zasłaniaj się wybieraniem autorko. Po prostu przyznaj ze bez swojego blondu jesteś zwykłym kocmołuchem :)

Gość gość
Mój naturalny kolor to tzw. mysi blond i faktycznie jak mam świeżo zrobiony balejaż to reakcje facetów są żywsze. Pieski Pawłowa od siedmiu boleści. :)

Gość gość
nie, do tego sie nie przyznam... bo to nie jest blond Elizy z Warsaw Shore :D poza tym jest jeszcze makijaż oraz figura...

Gość gość
ja mam normalnie jasny brąz, mój blond to piaskowy blond(wyszło ciemne jak na taki kolor)-takie coś żółto-rude :D

Gość gość
wiecie po co to robie też.. bo na tym kolesiu mi zależy, ale boje się okazać uczucia.. najpierw się pobujam i podbije do niego, jak mi się uda to się przyznam.. a jak mi się nie uda, to obrócę to w ten sposób jakby był kolejnym do pobujania i sobie pójdę